Thursday, March 28, 2024

5 idei pentru cadouri sexy

Must Read
Sarbatorile de Sfantul Nicolae si Craciun se apropie asa ca n-ar fi rau sa te pui la punct cu cadourile pentru iubita sau iubit. Indiferent care ar fi cadoul la care te-ai gandi, poate ar fi timpul sa achizitionezi si ceva care sa stimuleze imaginatia in pat.

1. Pamatuf de pene pentru excitare

Aceste pene pot fi folosite pentru a mangaia partenerul. Pamatufurile sunt ideale pentru momente speciale, tactile si n-ar trebui sa-ti lipseasca din dormitor.

2. “Catuse” de matase

Sunt moi si delicate si pot starni senzatii tari, mai ales daca iti place sa fii legat. Diferenta de catusele din metal este ca sunt mai confortabile si mai elegante.

3. Lumanare pentru masaj

Lumanarea se lasa sa arda cateva minute, iar dupa stingerea flacarii se asteapta cateva secunde. Apoi se toarna usor pe piele sau in palma, incalzind locul si ajutand la efectuarea unui masaj perfect. Crema se intinde usor, are o consistenta catifelata si se absoarbe treptat in piele. Placerea nu va fi umbrita de acea senzatie uleioasade la final, pielea fiind astfel rasfatata si ingrijita. Odata cu beneficiile masajului (relaxare, tonifiere, placere fizica si psihica), datorita uleiurilor esentiale va veti bucura simturile cu un parfum deosebit, placut, natural, pe care il puteti simti mult timp. Optati pentru mirosurile excitante care sunt pe placul vostru.

4. Lenjerie intima fina

Lenjeria intima fina poate ajuta la imbunatatirea relatiei sexuale atat prin faptul ca barbatilor le place sa admire femeia in toata splendoarea ei, dar ajuta si femeia sa se simta mai senzuala. Modelele sunt nenumarate, asa ca aveti de unde alege.

- Advertisement -

5. Ornamente pentru sfarcuri

Daca vrei sa-i faci o surpriza iubitului, atunci acesta este cadoul ideal pentru el. Desi, il folosesti tu. Cumpara-ti o pereche de ornamente pentru sfarcuri si fa-ti de cap cand iubitul ajunge acasa. Iata o investitie pe care nu o vei regreta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x