Friday, March 29, 2024

Cadouri de Valentine’s Day: ce sa-i iei iubitului tau in functie de pasiunile lui

Must Read
Nu e ziua lui, Craciunul a trecut deja, dar parca tot nu poti lasa data din calendar sa treaca neobservata. Ai pregatit cadoul pentru iubitul tau? Incearca doar sa nu te dai peste cap si sa nu-i oferi ceva mult prea siropos. Intre noi fie vorba, probabil ca Sfantul Valentin nu e sarbatoarea preferata a barbatilor care ar vota, probabil, pentru un alt sfant: Patrick. Iata cateva idei care nu implica inimi de plus, bomboane si lenjerie intima.

Uleiul de masaj e un cadou ideal daca nu te deranjeaza sa muncesti ceva mai mult abia dupa ce ai gasit aroma potrivita pentru el. Asta pentru ca, desi e un dar senzual si relaxant, presupune ca tu ii vei oferi si un masaj, asa ca antreneaza-ti mainile de pe acum.

Pentru geek-ul de langa tine, mereu la curent cu cele mai nou gadgeturi, incearca un dispozitiv cu microcip pentru a localiza lucrurile ratacite. E util cand nu-ti gasesti portofelul sau cheile si un adevarat remediu pentru uituci. Bonus: puteti sa-l testati in doi. Tu te-ascunzi si-l lasi pe el sa te gaseasca.

Oricui ii plac fotografiile, iar daca iubitul tau cocheteaza cu acest hobby, atunci investeste intr-un accesoriu inedit. Ofera-i o mini-imprimanta mobila care tipareste imediat fotografiile de pe smartphone, dupa ce ai activat bluetooth-ul. Asa vei avea si tu o multime de poze numai bune de inramat.

Daca iubitul tau nu stie ca te descurci destul de bine in bucatarie, poti sa-i pregatesti micul dejun de Sfantul Valentin. Pentru un plus de efect, decupeaza o inima intr-o felie de paine, pune-o in tigaie si sparge acolo un ou. Sau prepara-i clatitele preferate si o cafea gourmet. Ai sa afli daca zicala “dragostea trece intr-adevar prin stomac” e adevarata.

- Advertisement -

Stim cu totii ca rasul nu e doar sanatos, ci si un atu pentru orice relatie de succes. Iar daca va place sa va amuzati si va numarati printre cei care nu iau in serios sarbatoarea iubirii puteti sa marcati ziua de 14 februarie cu un cadou amuzant.

O idee ar fi o pereche de lenjerie intima pentru doua persoane (da, ati citit corect!), care nu e atat o piesa vestimentara atat functionala, cat extrem de caraghioasa. Sau un sapun natural gravat cu un mesaj obraznic de genul “Think of me when you’re feeling dirty”. Asigura-te inainte ca el nu ti-a pregatit o cina romantica, la lumina lumanarilor, pentru ca momentul ar putea fi unul penibil daca tu esti pregatita sa te amuzi copios pe seama unei sarbatori pentru care el a investit ceva mai mult.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x