Friday, March 29, 2024

Ce culori se poarta in iarna 2012-2013!

Must Read
Ce culori se poarta in iarna 2012-2013!

Daca vara a trecut de mult, asta nu inseamna ca nu mai poti purta haine colorate! Insa, trebuie sa tii seama de ce culori se poarta in iarna 2012-2013, asta daca vrei sa fii la moda.

Renunta la tinutele negre in schimbul unor culori trendy si astfel vei trece mai usor peste temperaturile scazute din aceasta perioada.

Iata culorile care sunt la moda in aceasta iarna 2012-2013!

1. Auriul este o culoare care te duce cu gandul la bogatie. O rochie aurie este perfecta pentru o petrecere in mijlocul iernii.


2. Rozul pal este in mare voga in acest sezon de iarna si poate fi combinat cu articole vestimentare de culori neutre. O haina de blana roz ti-ar oferi un aer mai feminin si te-ar elibera de monotonia iernii. In plus, trebuie sa recunosti, este foarte frumoasa, nu?

3. Verde-albatrui este o culoare rece, care se potriveste perfect pentru sezonul de iarna. Un palton cu aceasta nuanta sofisticata ar atrage toate privirile din jurul tau.

4. Portocaliul ramane la moda si in 2013! Se poarta atat portocaliu inchis, cat si cel deschis, iar acesta din urma se combina cel mai bine cu negru.

5. O noua nuanta la moda in acest sezon de iarna 2012-2013 este violetul. Aceasta culoare se potriveste in special puloverelor si paltoanelor.

6. Maroul este o culoare veterana in sezonul rece. Daca esti mai timida cand vine vorba de culori indraznete, maroul tii se potriveste de minune.

Cam acestea sunt culorile la moda in sezonul acesta de iarna 2012-2013, este alegerea ta daca vrei sa fii in trend sau daca vrei sa porti ceea ce iti place tie mai mult.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x