Thursday, March 28, 2024

Ce spune culoarea hainelor tale despre tine

Must Read
Ce spune culoarea hainelor tale despre tine

Te reprezinta o anumita culoare la imbracaminte? Vezi aceste descrieri ale culorilor la haine de mai jos care te vor ajuta sa vezi ce reprezinta fiecare culoare de imbracaminte si sa aflii astfel cateva despre tine.

Poti sa consideri ca ar fi un fel de ghid de moda care te va ajuta sa-ti gasesti culoarea potrivita pentru fiecare stare de spirit.


Rosu – Romantism

Rosu este culoarea care inchide spectrul de culori al curcubeului. Expertii au declarat ca barbatii sunt mai atrasi de femeile care poarta nuante de rosu. Se pare ca rosu este un stimulent pentru barbati.
Albastru – Relaxare

Albastru deschis calmeaza persoana care o poartea si ii face pe cei din jur sa se simta in largul lor.
Verde – Fericire

Aceasta culoare te binedispune, iti da un sentiment de pace si multumire.
Negru – Autoritate

Negru este preferata in moda si este o culoare universala care inspira autoritate. Studiile spun ca persoanele care poarta negru par mai puternice si mai competente. Daca doriti sa infrumusetati o tinuta total neagra, alege sa adaugi si putina dantela sau voal.
Portocaliu – Distractie

Portocaliul este o culoare exuberanta si nu este cea mai buna alegere daca mergi la o intalnire de afaceri serioasa. Orange-ul denota entuziasm, prietenie si il face pe cel ce o poarta sa fie usor abordabil. Daca esti pus pe distractie si daca totusi ti se pare o culoare prea tare, alege un accesoriu in culoare portocalie, cum ar fi o curea sau o pereche de pantofi.
Violet – Creativitate

Ori de cate ori doresti sa te simti inspirat, alege sa porti ceva violet. Aceasta culoare sporeste imaginatia si creativitatea, iar cine o poarta inspira un ganditor, o persoana sigura pe sine. Pentru un look chic, ca sfat, alege sa combini violet cu maro sau gri.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x