Friday, March 29, 2024

Cum sa-ti faci iubitul fericit de Ziua Indragostitilor!

Must Read

Cum sa-ti faci iubitul fericit de Ziua Indragostitilor!

Mai sunt doar cateva zile pana la Ziua Indragostitilor, asa ca trebuie sa pregatesti ceva frumos sa-ti surprinzi partenerul. Chiar daca nu este ziua lui sau o sarbatoare mare, Sfantul Valentin nu trebuie sa treaca neobservat. Nu este necesar sa faci cadouri grandioase ca sa-ti dai iubitul pe spate, este suficient doar sa-l rasfeti cum stii tu mai bine.

Iata cateva sugestii pentru a-ti face partenerul fericit de Ziua Indragostitilor!
Ofera-i iubitului o dimineata plina de rasfat cu un mic dejun special de indragostiti si care bineinteles este pregatit de tine. Partenerul iti va aprecia cu siguranta munca si gestul, ca doar „dragoastea trece prin stomac”.
Pentru ca anul acesta 14 februarie este zi lucratoare, nimic nu ar fi mai placut pentru iubitul tau dupa ore de munca, decat sa-l astepti cu un masaj relaxant si foarte senzual.

Iar pentru ca sa inchei Ziua Indragostitilor frumos, ai doua posibilitati: fie iti scoti iubituul in oras la plimbare, la film sau in club, fie il astepti in dormitor intr-o lenjerie sexy.

- Advertisement -

PS: Nu lasa monotonia sa-ti domine relatia, profita de fiecare moment petrecut alaturi de persoana iubita!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x