Thursday, March 28, 2024

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EA

Must Read
Pentru că se apropie cu repeziciune Ziua Îndrăgostiţilor (Valentine’s Day), vă recomandăm să vă pregătiţi din timp. Este o zi în care ne amintim să spunem “te iubesc”, să mulţumim pentru că suntem iubiţi sau să iertăm în numele iubirii.

Şi nu în ultimul rând, un prilej pentru cadouri-surpriză. Însă, ca în fiecare an, magazinele cu cadouri vor fi luate cu asalt, aşa că este o idee bună alcătuirea unei liste de cadouri pentru jumatătea dumneavoastră mai bună.

Vezi şi Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EL

Iată câteva idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EA

Din topul listei de cumparaturi de cadouri de Valentine’s Day să nu lipsească parfumurile. Intotdeauna un asemenea cadou este binevenit! Dacă ştii că i s-a terminat sau se va termina în curând parfumul preferat, i-l poţi cumpăra pe acesta şi vei demonstra că eşti mereu atent la preferinţele ei! Poţi să rişti şi să alegi un parfum care crezi tu ca i se potriveste sau unul pe care ai auzit-o povestind ca si-l doreste. În acest caz, păstrează bonul.

- Advertisement -

Găteşte pentru iubita ta. Măcar o dată pe an dă-ţi silinţa şi surprinde-o cu o masă romantică, acasă. Dacă nu ştii să găteşti, poţi oricând să cumperi ceva pretenţios de la un restaurant de prestigiu şi să spui că ai gătit tu. Gestul contează.

Fă-i o declaraţie de dragoste în public. Poate la cinema, înainte de începerea filmului. Nu se va supăra aproape nimeni, toţi ceilalţi bărbaţi te vor invidia.

Oferă-i cadou un weekend la un centru de masaj.

Invit-o la teatru sau la opera, daca e una dintre pasiunile ei (chiar dacă tu nu o asculţi niciodată când îţi spune că îşi doreşte să mergeti şi preferi să te uiţi la meci).

Oferă-i o zi intreaga la shopping.

Cere-o în căsătorie, dacă v-aţi făcut planuri în acest sens.

Îi plac animalele, dar nu are încă unul. Cumpară-i un caţelus sau o pisică şi ascunde-l undeva în imediata apropiere, ca ea să-l găsească repede.

E pasionată de dulciuri? Du-o la cofetarie sau fă-i cadou un dulce special.

Dacă cea căreia i-ai dăruit inima iubeşte mult florile nu mai sta pe gânduri şi cumpără-i cât de multe flori poţi, aşează-le în vaze şi pune-le peste tot în camera ei, înainte să se trezească.

Lenjeria este o piesa indispensabila din orice garderoba, mai ales atunci cand vine vorba de modele ultra feminine care sa aduca un plus de senzualitate oricarui look. Daca optezi pentru lenjerie, ii poti face cadou de Valentine’s Day seturi de lenjerie intima cu dantela, compleuri, lejerie stil babydoll si de ce nu lenjerie comestibila! Alegerea depinde si de preferintele ei in materie de lenjerie, dar nu uita ca poate fi in acelasi timp un cadou special de care va puteti bucura amandoi de Valentine’s Day.

Cadou artistic: Dacă e o fată care îşi împărtăşeşte activităţile prin intermediul blogului ei sau printr-o reţea de socializare, un cadou excelent e un aparat foto digital profesional.

Sa nu uitam nici de bijuterii! Pentru femeile iubesc bijuteriile, nu ai cum sa dai gres daca alegi ca si cadou de Sfantul Valentin pentru ea o bijuterie sau un set de bijuterii elegante din argint sau placate cu aur! Aici ai o gama extrem de larga de optiuni: poti alege inele, cercei, coliere, bratari, seturi de bijuterii si lista poate continua!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x