Friday, March 29, 2024

Program de afiliere Viespar.ro

Must Read
Viespar.ro iti ofera posibilitatea de a castiga bani, chiar daca nu doresti sau nu poti sa indeplinesti toate misiunile propuse in cadrul platformei. La inregistrare, primesti un link de afiliat, pe care il poti promova chiar daca nu ai un site propriu, pe twitter, facebook, forumuri sau bloguri.

Toti vizitatorii care se vor inscrie folosind acest link de afiliere vor forma echipa ta! Ca si Team-leader, vei putea sa-i coordonezi, sa le trimiti notificari, sfaturi si sugestii pentru ca ei sa castige mai multi bani. Acum vine insa partea interesanta: primesti un procent din toate castigurile lor. Practic, dupa o perioada, poti sa nu mai muncesti deloc si sa primesti un venit pasiv, doar din faptul ca ii coordonezi pe cei din echipa ta.

Atentie: nu ai voie sa faci SPAM pentru promovarea linkului de afiliat. In acest caz, incalci termenii si conditiile de utilizare a platformei, iar contul tau va fi suspendat si toate castigurile tale neincasate vor fi anulate.

Este Viespar.ro o schema piramidala?

Consultati Wikipedia pentru a vedea care sunt diferentele intre o schema piramidala (ilegala in Romania) si un sistem de afiliere. In plus, puteti consulta Ordonanta nr.99 din 29 august 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata (textul actului publicat in M.Of. nr. 424/1 sep. 2000). In sistemul Viespar.ro nu trebuie sa platiti pentru a intra si nici afiliatii care se inscriu de pe linkul dumneavoastra nu platesc pentru a-si face cont.

Procentul pe care il primiri din incasarile pe care le realizeaza persoanele aduse de dumneavoastra in sistem este un mecanism de recompensare a utilizatorilor activi. Acesti utilizatori, prin actiunile lor, contribuie la promovarea platformei Viespar.ro, asadar aduc acestei platforme un plus de valoare, lucru pe care consideram natural sa-l recompensam. Este posibil ca in viitor aceste recompense sa fie diminuate sau eliminate, pentru utilizatorii ce se vor inscrie atunci.

- Advertisement -

Pentru ca structura sa fie sustenabila si sa descurajam abuzurile, sistemul de afiliere este guvernat de o serie de reglementari:

  1. Un utilizator primeste un cuantum de 2% (0.1 USD) din bonusul de activare cont pentru fiecare dintre primele 200 de persoane care se inscriu prin pagina sa personala de membru viespar.ro, isi activeaza contul prin confirmarea adresei de e-mail si furnizeaza catre Viespar.ro datele demografice necesare alocarii de taskuri (prieteni de nivel 1).
  2. Incepand cu a 201-a persoana inscrisa pe nivel 1, utilizatorul primeste ca bonus 0.2% (adica 0.01 USD), in conditiile mentionate la punctul 1 (acestia sunt prietenii de nivel 2 ai utilizatorului). Nu exista o limita maxima.
  3. Pentru fiecare afiliat de nivel 2 care isi activeaza un cont si furnizeaza datele necesare pentru alocarea de taskuri, utilizatorul primeste un bonus de 0.2% (adica 0.01 USD), in conditiile mentionate la punctul 1. Nu exista o limita maxima.
  4. Utilizatorul primeste un bonus de 10% din suma castigata de fiecare afiliat direct (de nivel 1) din echipa sa.
  5. Utilizatorul primeste un bonus de 3% din suma castigata de fiecare afiliat de nivel 2 din echipa sa.

Foarte important: inscrierea pe Viespar.ro nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa inainte de emiterea platii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x