Friday, March 29, 2024

Unde o duci in vacanta de Ziua Indragostitilor

Must Read
Ziua Indragostitilor constituie ocazia ideala pentru o escapada romantica in doi. Daca vrei o sa cuceresti sau ai decis sa o ceri de sotie, profita de luna februarie, deoarece este o perioada foarte prielnica pentru vacantele in cuplu.

Cat te costa Ziua Indragostitilor in Europa

Cele mai ieftine oferte de vacanta sunt cele pentru orasele europene. Astfel, o vacanta romantica in Barcelona costa 290 euro de persoana, pentru Londra platesti 250 euro, iar pentru Milano, 200 euro. Pachetele includ 2-3 nopti de cazare si zbor cu avionul.

Pentru destinatiile mai indepartate poti alege locuri precum Republica Dominicana, Jamaica sau Antigua. O saptamana in Antigua costa 2300 euro de persoana, iar pretul asigura transportul cu avionul si cazarea all inclusive intr-un hotel de 5 stele. In Republica Dominicana, o vacanta ajunge la aproape 4000 euro pentru un sejur de o saptamana.

Destinatii si evenimente

- Advertisement -

Orienteaza-te dupa evenimentele care se desfasoara in aceasta perioada pentru ca vacanta in doi sa fie mai interesanta. Pe langa Carnavalul de la Venetia sau cel de la Rio de Janeiro , exista si alte destinatii atractive.

Daca partenera ta este genul clasic, opteaza pentru Viena. Palatul Schonbrunn este gazda unui concert cu cina pe data de 14 februarie, cu incepere de la orele 18:30. Biletul costa 107 euro si asigura accesul in palat, cina in cafeneaua-restaurant si concertul.

In cazul in care Parisul ti se pare cea mai buna alegere, profita de concertul lui Patrick Fiori de pe 14 februarie. In Franta, acesta este unul dintre cei mai indragiti artisti, iar muzica lui se potriveste cu o seara romantica. Biletul costa intre 40 si 51 euro.

Ca in fiecare an, Verona sarbatoreste Sfantul Valentin printr-un eveniment special: Verona in love. Cu motto-ul “Daca iubesti pe cineva, adu-l in Verona”, festivalul atrage publicul cu un program diversificat, din care nu lipsesc concertele, expozitiile de arta sau degustarile de vin si produse locale. Principalele locuri de desfasurare a evenimentelor sunt Piazza Bra si Piazza dei Signori.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x