Thursday, March 28, 2024

Ziua Indragostitilor

Must Read

Daca esti indragostit si fericit, Valentine’s Day reprezinta o zi a inimioarelor, florilor, iubirii si sentimentelor frumoase. Daca te afli printre cei nefericiti, atunci ea este o zi ca oricare alta.

Este o zi care are semnificatii diferite pentru oameni diferiti. Este o sarbatoare greu de definit pentru ca si dragostea este greu de definit. O astfel de teorie incearca sa explice si filmul Ziua indragostitilor / Valentine’s Day, redand perceptiile diferite ale protagonistilor sai.

“Valentine’s Day” isi croieste drumul printre mai multe tipuri de relatii—de la prima intalnire si pana la relatii de lunga durata, de la aprinderi instantanee si pana la vechi iubiri, sau de la celibat convins, pana la iubiri neimpartasite.

Pentru a reda aceste povesti interconectate, filmul aduce pe ecran una dintre cele mai ample si valoroase distributii de film, care-i include pe cei trei veterani ai filmelor regizate de Garry Marshall: Julia Roberts, Anne Hathaway si Hector Elizondo, dar si pe Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Taylor Lautner, George Lopez, Shirley MacLaine, Emma Roberts si Taylor Swift.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x