Thursday, March 28, 2024

Cum sa obtii coafuri de vedeta in cel mai simplu mod

Must Read
Vrei sa iti porti parul modelat chic, in forma de bob clasic? Te-au inspirat buclele purtate lejer pe o parte, coafura semnatura purtata de vedete pe covorul rosu al Oscarurilor? Iti place sa iti schimbi des coafura sau te-ai tuns si esti nerabdatoare ca suvitele tale sa iti atinga din nou umerii? Si vedetele traverseaza aceleasi emotii in raport cu podoaba lor capilara, iar secretul este acum accesibil tuturor femeilor care vor sa isi transforme parul intr-o declaratie de stil versatil si poarta un nume simplu: extensii de par.

Pentru ca sunt mereu in lumina reflectoarelor si pentru ca sunt percepute ca adevarate surse de inspiratie in materie de moda si frumusete, celebritatile stiu ca schimbarea este un pas firesc si ca diversitatea look-urilor le mentine constant sub lumina reflectoare. Rihanna este cel mai elocvent exemplu in acest sens. Ai remarcat cat de diferit arata coafura si lungimea parului ei la fiecare aparitie publica?

In noiembrie, de exemplu, artista era fotografiata de paparazzi cu o tunsoare masculina, de inspiratie Pixie, pentru ca la evenimentul GQ din luna ianuarie sa isi poarte parul drept si foarte lung, pieptanat pe o parte. Doua luni mai tarziu, Rihanna este tunsa baieteste pe o parte si are parul lung si ondulat pe cealalta parte, dovedind ca extensiile nu sunt doar un must-have, ci un instrument necesar petnru a-ti explora toate fatetele feminitatii.

Alege si tu sa arati ca o vedeta sau, pur si simplu, sa adopti mai des un alt look, care sa iti exprime starea de moment si atitudinea fata de moda.

Colectia BuenoBia Gold – 2013 aduce in prim plan extensii din par natural Clip On de cea mai buna calitate si, ca noutate pe piata romaneasca, clipsurile ultra small, foarte discrete, pentru un plus de confort si siguranta. In prezent, majoritatea extensiilor Clip On pe piata romaneasca sunt confectionate prin taierea unei singure mese in mai multe seturi, de aceea parul pare rar si este fragil.

- Advertisement -

Extensiile Clip On

Extensiile Clip On BuenoBia Gold sunt fabricate manual set cu set, mizand pe mai multe suvite adaugate pe fiecare set, ceea ce confera rezistenta, volum si aspectul de par bogat.

Nu este necesara intretinerea la coafor, iar extensiile sunt detasabile, se monteaza in doar cateva minute si se indeparteaza pe timpul noptii.

Extensii Microring

Extensiile din par natural cu microring oferite de Buenobia sunt semi-permanente, sistemul de prindere este pe inele care se strang cu un cleste special si sunt insotite de Certificat de Calitate.

Pretul afisat este pentru un set de 50 suvite cu inel inclus. Sunt recomandate minim 150 de suvite. De asemenea, BuenoBia iti pune la dispozitie accesoriile necesare pentru aplicarea acestora.

Extensiile cu microring se monteaza de catre o persoana experimentata si raman fixate in par timp de 3-4 luni. Inelele sunt foarte rezistente, nu aluneca din par dupa ce sunt atasate, iar calitatea superioara a firului de par garanteaza o folosire de lunga durata fata de alte marci de extensii de par natural.

Extensii Cheratina

Extensiile cu cheratina au fost create astfel incat sa iti asigure un par lung si stralucitor pentru mult timp, fara sa afecteze firele de par de care sunt atasate. Fasiile de la baza extensiilor sunt facute din cheratina pura, de calitate, ceea ce inseamna ca ele vor hrani in profunzime firele de par de care sunt prinse.

Acestea nu degradeaza parul, ii confera volum, lungime, suplete si textura, fiind permanente, cu lipire la cald si montate de catre o persoana cu experienta in domeniu. Un alt avantaj al acestor extensii de par natural de calitate remy este faptul ca arata ca si cum ar creste direct din radacina.

Atat timp cat le ingrijesti in mod adecvat, parul remy nu se va degrada si nu se va electriza. Pentru a te asigura ca extensiile vor arata impecabil si dupa patru luni, tot ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti un sampon pe baza de plante si cateva produse bune de hidratare, in special un balsam de par pe baza de ulei de argan, o masca hranitoare si un ser pentru varfuri.

Nu in ultimul rand, extensiile cu cheratina pot fi vopsite si coafate precum parul natural, folosind atat placa de par, cat si ondulatorul.

Atat timp cat respecti cateva reguli simple de intretinere, ele vor rezista pana la 5-8 luni, iar apoi se pot refolosi.

Buenobia.ro este cel mai mare magazin online care comercializeaza extensii din par natural 100%, de provenienta indiana, insotite de certificat care atesta calitatea deosebita.

Specialistii Buenobia.ro te pot indruma in luarea celei mai bune decizii cu privire la produsul pe care il doresti si care ti se potriveste.

La momentul actual, Buenobia ofera urmatoarele tipuri de extensii par natural: extensii clip on (extensii clip on premium, extensii clip on volum, extensii clip on de lux), extensii cheratina, extensii microring si extensii breton.

Livrarea se face in 24 ore, oriunde in tara si in cele mai bune conditii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x