Thursday, March 28, 2024

Cum sa previ incalcirea extensiilor de par?

Must Read
In zilele noastre, noi femeile ne dorim ca toti cei din jurul nostru sa ne admire coprul, machiajul, zambetul, ochii, chiar si parul de cele mai multe ori. Multe femei au ales sa foloseasca extensii de par pentru a avea un volum mai bogat si mai stralucitor, dar nu au tinut cont probabil de cateva sfaturi iar extensiile de par au avut o durata scurta de viata.

6

Ar trebui sa stim ca extensiile din par natural sunt fire de par moarte care necesita o ingrijire speciala. Daca avem impresia ca vor dura vesnic, gresim. Extensiile, daca sunt intretinute corespunzator dureaza cateva luni. Daca nu avem grija de ele si daca folosim solutii daunatoare parului si le indreptam zilnic cu placa, extensiile se vor arde, dar diferenta dintre parul propriu si extensii este ca parul propriu creste inapoi, se regenereaza pe cand extensiile nu mai cresc si nu se regenereaza.

Periajul extensiilor de par este foarte important, nu ne dorim sa avem extensii lungi si incalcite! Exista perii profesionale special create pentru extensiile de par care nu agata firele de par si descalcesc usor extensiile. Periajul extensiilor se face doar cand acestea sunt uscate, se incepe intotdeauna de la varfuri si nu de la radacina.

Nu dormiti cu extensiile ude, uscati-le inainte de somn si luati-va daca aveti posibilitatea o husa din matase la perna pe care dormiti, aceasta va preveni incalcirea extensiilor pe timpul noptii. Folositi masca de par cat de des puteti, va ajuta la revitalizarea extensiilor, sau folositi ulei de argan pentru varfuri mai ales.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x