Thursday, March 28, 2024

Piese de baza, care n-au voie sa lipseasca din garderoba ta

Must Read
Esti invitata la o petrecere si n-ai cu ce sa te imbraci, desi garderoba ta este plina? Ai luat perechea de pantofi mult dorita, si n-ai cu ce sa le asortezi? Intrebarile de acest gen sunt cunoscute de majoritatea noastra. Este intr-adevar o problema reala, daca n-ai cu ce sa asortezi piesele vestimentare actuale, sau n-ai din ce sa alegi cand ai fost invitata la o cina romantica, sau la o intalnire de business. Am facut o lista cu piesele vestimentare de baza, care nu pot lipsi din garderoba ta. Vei vedea, daca le vei asorta cu piesele potrivite, vei putea combina mai multe genuri de tinute. Iata care sunt aceste piese:

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; MyCloset.ro

1. Camasa alba
Camasa alba este o piesa magica, extrem de versatila, care poate transforma o tinuta lejera intr-una eleganta. Daca nu detii o camasa alba, e timpul sa faci rost de una. Cu cat e mai simpla, cu atat poate fi asortata mai bine cu diverse tinute. Camasile sunt minunate, deoarce decolteul in forma de V lungeste silueta, evidentiaza gatul si va da tinutei un strop de feminitate.

Camasa alba este ideala atat la birou cat si la plimbari prin parc, la shopping sau ocazii speciale. Fii sigura ca aceasta piesa te va scoate oricand din impas. Daca o vei combina cu cu piese in culori inchise si pantofi cu toc, vei arata foarte eleganta si vei obtine o tinuta perfecta pentru office sau la teatru. Pentru o tinuta de zi sau de club, o poti combina cu piese si accesorii in culori mai vii si cu pantofi cu platforma sau balerini.

2. Blazer
Blazerul e un must have pentru orice femeie. Este o piesa comoda, ce poate fi asortata foarte usor, si nu in ultimul rand feminina. Indiferent daca vrei sa obtii o tinuta lejera sau eleganta, cu un blazer bine croit nu poti da gres. Poate fi purtat cu aproape orice tip de bluza, camasa sau tricou, pentru ca va da caracter tinutei. Aceasta piesa vestimentara poate fi asortata atat cu o tinuta business cat si cu o tinuta de zi sau de ocazie. Daca vei alege un blazer intr-o culoare neutra, iti va oferi salvare in orice situatie.

3. Tricou simplu
Recomandam sa achizitionezi cateva tricouri simple, de preferat unicolore. Asortate cu accesoriile si piesele vestimentare potrivite, poti avea o garderoba variata. Daca ai gasit modelul potrivit, iti recomandam s-o cumperi in mai multe culori, astfel poti face mai multe variante de tinuta. Tricoul merge aproape cu orice combinatie vestimentara, cu jeansi, cu pantaloni scurti, cu o fusta lejera, sub un blazer, cu balerini sau cu pantofi cu talpa ortopedica. Insa ai grija, cu tinuta eleganta nu se potriveste tricoul!

- Advertisement -

4. Jeansi
O pereche de jeansi, care ti se potriveste perfect, este un must have in garderoba ta. Iti recomandam sa alegi o pereche de culoare albastru inchis si cu o croiala dreapta sau slim. Aceasta piesa poate fi asortata in mai multe variante: daca o asortezi cu o camasa si cu pantofi cu toc vei obtine o tinuta eleganta. Daca vei asorta blugii cu balerini si un tricou simplu, vei obtine o tinuta lejera, ideala pentru plimbarile prin parc sau iesirile in oras. Pentru o tinuta de club, asorteaza-le cu pantofi cu platforma, vei arata chic si moderna.

5. Little black dress
Evenimentele speciale te incurca mereu cand trebuie sa alegi vestimentatia potrivita? Nu-ti face griji, iti prezintam solutia perfecta. Cu o rochie neagra, eleganta, niciodata nu vei da gres, cand va fi vorba de ocazii speciale. Numai sa alegi accesorile potrivite! Daca o asortezi cu accesorii extreme si cu pantofi cu platforma, vei obtine tinuta ideala pentru un party sau la o iesire in club. Pentru o tinuta eleganta, iti sfatuim s-o asortezi cu accesorii mai discrete si cu pantofi cu toc, astfel vei obtine un look perfect pentru o intalnire de business.

6. Balerini
Fie ca e primavara sau vara, balerinii mereu sunt o alegere perfecta. Pot fi asortati aproape cu orice tinuta, sunt comozi si pot fi chiar si elegante. Fie ca optezi pentru o pereche de jeansi, pantaloni scurti, o rochita sau o fusta, balerinii vor fi alegerea ideala pentru o tinuta lejera si comoda. In acest an vei fi la moda daca alegi balerini in doua culori cu ornamente aplicate. Daca le asortezi cu piese vestimentare in culori vii, vei obtine un look chic si tineresc. Pentru zilele mai calde, iti recomandam sa achizitionezi balerini perforati, care permit aerisirea perfecta a piciorului.

7. Pantofi cu toc
Fiecare femeie trebuie sa aiba macar o pereche de pantofi cu toc clasici. Daca alegi in culoare neagra, se va potrivi culorilor care se regasesc in garderoba ta. Se asorteaza atat cu pantalonii jeansi sau din stofa cat si cu fuste sau rochii. Una dintre avantajele ale pantofilor cu toc este ca evidentiaza picioarele si ofera un look elegant. Iti recomandam sa alegi un model comod, care sa-ti ofere stabilitate pentru orice ocazie.

8. Geanta
Geanta este o piesa esentiala a vestimentatiei noastre, deoarece dincolo ca este utila, este si un accesoriu perfect. O geanta bine aleasa poate fi asortata aproape cu orice tinuta. Iti recomandam sa ai in garderoba minim doua tipuri de genti, una eleganta si una mai lejera. Modelul elegant sa aiba o culoare neutra si sa fie de o dimensiune mijlocie. Este ideala, daca este dotata cu bareta detasabila, astfel vei putea s-o porti atat pe brat cat si pe umar. Pentru o tinuta lejera iti recomandam sa alegi o poseta in culoarea bej – care poate fi usor asortata cu alte culori – de preferat sa aiba o dimensiune mai mica, de preferat cross-body.

Care iti sunt piesele de baza din garderoba? Daca ai o poveste interesanta, cand o piesa vestimentara ti-a salvat viata, te invitam s-o impartasesti si cu noi!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x