Friday, March 29, 2024

3 Trucuri simple pentru a scapa de celulita

Must Read
Multe femei au ghinionul de a dezvolta celulita intr-un anumit punct din viata lor. Corpul femeii este genetic predispus la aceste depozite de grasime inestetice sub piele.

Doar exercitiile fizice fac putin pentru a reduce celulita, si necesita dedicare continua pentru a mentine rezultatele. Odata ce exercitiile sunt intrerupte, celulita va revenii inapoi.

Totusi sunt cateva modalitati prin care poti reduce aparitia celulitei, si nu implica ore la sala, creme scumpe sau liposuctie. Uite 3 safturi care chiar functioneaza pentru a scapa de celulita.

Imbunatateste circulatia
Putine personae realizeaza ca celulita este direct legata de circulatia sangelui. Cand celulita este depozitata ca si mici pachete de grasime sub piele, acele portiuni nu mai primesc un bun flux de sange. Acest lucru permite ca toxinele sa inceapa sa se acumuleze in corp.O buna circulatie este esentiala la toate incepand cu sanatatea cardiovasculara pana la cresterea parului si a unghilor. Pentru a lucrea la imbunatatirea circulatiei, ai grija sa te misti in fiecare zi. Asta nu se refera la exercitii grele la sala in incercarea de a scapa corpul de celulita, dar defapt la exercitii de baza. Pune sangele si inima in miscare mergand zilnic, alergand sau plimbat cu bicicleta. Exercitiile de respiratie sunt benefice de asemenea si iti vor pune sangele in miscare. 30 de minute de activitate cardiovasculara intensa de 3 ori pe saptamana sunt recomnadate pentru a imbunatatii circulatia si sa te ajute sa scapi de celulita. Pe langa munca la imbunatatirea circulatie din interior, poti tinti partile unde vezi ca celulita isi face aparitia. Masand, frecand, periind celulita se poate face pentru o perioada de 15 minute folosind stimulant pentru piele sau o perie cu tepi medii. Acest lucru combate celulita marind fluxul de sange in acea zona, iar pielea ar trebuie sa fie de un roz sanatos dupa ce ai terminat. Stimuland acea portiune cu celulita in acest fel, permite vaselor de sange de la suprafata sa ajute la eliberarea tesuturilor infundate sau deteriorate si permite eliberarea toxinelor, acest lcuru imbunatateste aspectul celulitei.
Nutritie adecvata
Al doilea dintre cele 3 sfaturi pentru a scapa de celulita este nutritia adecvata, stiind ce sa mananci ce sa nu mananci pentru a te ajuta sa scapi de celulita. Unele alimente pe care le mananci defapt contribuie la aparitia celulitei, in timp ce altele te ajuta sa o previi si sa o indepartezi. Nutritia joaca un rol in felul cum se formeza sangele nostru si circula prin corp. Daca anumite alimente actioneaza pentru a ingrosa sangele acest lucru va impiedica o circulatie buna. Asadar, este important sa incluzi alimente sanatoase care in mod natural subtiaza sangele si ii permit sa circule liber.Alimente importante pe care sa le incluzi in dieta pentru a te ajuta sa combati celulita include Acizi grasi Omega 3 care sa gesesc in semintele de in si peste, si alimente care subtiaza sangele cum ar fi usturoi, piper si ghimbir. Alimentele precum nucile, fulgi de ovaz, legume verzi si producsele lactate contin L-Arginina, un vasodiator natural care imbunatateste circulatia. Mancand aceste alimente va ajuta corpul sa elimine acumularile de celulita.
Reduce retinerea de lichide
Retinerea de lichide este un alt factor care contritbuie la aparitia celulitei. Poti ajuta la reducerea retinerii de fluide si sa imbunatatesti aspectul celulitei mancand alimente bogate in antioxidanti, flavonoide si fitonutrineti, bogate in proteine si Omega 3. Evita grasimle trans si grasimile saturate, zaharul si expunerea la chimicale care nu sunt necesare sau medicamente ajuta in batalia contra celulitei.

Acestea au fost cele 3 sfaturi pentru combaterea celulitei. Acum vreau sa treci la actiune si la le implementezi daca vrei sa ai un corp frumos.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x