Saturday, April 20, 2024

6 Suplimente care te ajuta sa slabesti rapid

Must Read
Vrei sa scapi de kilograme fara sa mananci mai putin? Adauga acesti nutrienti in dieta ta care ard grasimea si accelereaza-ti slabirea cu pana la 70%
Aliemente care te ajuta cu slabirea
Poti sapa de kilograme fara sa te infometezi sau sa iti restrictionezi drastic alegerile alimentare. Poti manca portii rezonabile si cu antrenamente rezonabile la sala, si poti da grasimea jos in timp ce o faci.
Cum? Totul se rezuma la a manca combinatiile potrivite de alimente – alimente care iti vor schimba corpul de la modul pentru depozitare a grasimii la modul de ardere a grasimii. Vitamine si nutrienti specifici pot sa te ajute sa schimbi un intrerupator in interior care trasmite celulelor din tot corpul sa arda mai multe calorii. Fara acesti nutrienti important, se intmpla opusul. Corpul se tine de grasime, metabolismul tau scade si efortulrile tale de slabire devin un exercitiu inutil.

Otpimizeaza acesti nutrineti pentru arderea graismilor astefel incat sa poti scapa de acele kilograme incapatanate si tinele departe pentru totdeauan. Dar ,inca trebuie sa ai grija la portiile de mancre. Da, exercitiile sunt importane. Dar aceste alimente care ard grasimi lucreaza in favoarea ta, si astfel poti manca si te poti misca intr-un mod care este rezonabil, eficient si realist pentru stilul normal de viata.
1 Vitamin D
Cum topeste grasimea: Studii dupa studii au arata ca vitamina D ajuta celulele corpului sa raspunada la insulina, un hormon secretat de pancreas. Una din sarcinile lui este este sa ajute glucoza sa intre in celulele corpului, si astfel arzi glucoza drept energie. Cat de bine insulina impinge glucoza in celule se numeste sesitivitate la insulina. Cu cat celulele sunt mai sensitive la insulina cu atat mai bine. Cu cat celulele sunt mai putin sesnsitive la inslina, este mai probabil ca, caloriile pe care le consumi vor ajunge in celulele de grasime.
Cand nivelul de viatmina D este scazut, nivelul de hormon paratiroidian se rdica. Un nivel altfel decat normal al acestui hormon declanseaza o serie de reactii care pana la urma duc ca celulele de grasime sa convertesca zaharul in grasime si stocheaza grasimea in loc sa o elibereze pentru a fi arsa explica Michael Zemel, director la Insitutul de Nutriitie de la Universitatea din Tenesee
Un nivel scazut de vitamina D poate interfera si cu leptina, un hormon care transmite semnale la creier sa inceteze sa manance. Corpul nu stie cand este plin, si astfel continui sa mananci.
2 Calciu
Cum topeste grasimea: Calciul este un mineral care lucreaza impreuna cu Vitamina D pentru a te ajuta sa scapi de grasime. Calciul se depoziteaza in celulele de grasime, si cercetatorii cred ca, cu cat celulele de grasimea au mai mult calciu, cu atat mai multa graisme celulele vor elibera pentru ardere.
3 Proteine
Cum topeste grasimea: Pe langa ajutorul dat asupra senzatiei de satietate, mancatul proteinelor la fiecare masa ajuta la mentinerea compozitieni corpul – cantitate de graisme relativa la muschi – intr-o porportine buna. Pe langa calciu si vitamina D, protinele te ajuta sa iti mentii masa msuculara pe masura ce scapi de kilograme. Un studio recent de la Universitatea in Ilinois a gasit ca femeile care consuma proteine de 2 ori pe zi au pierdut cu 3.9 procente mai multa greutate decat femeilile care au consumat mai putin in timp ce erau la dieta. Nu numai ca pierd mai multa greutate au devenit si mai puterince facand asta.
4 Acizi grasi Omega-3
Cum topeste graismea: Omega 3 te ajuta la slabit pornind enzimele care declanseaza arderea grasimilor in celule. Ajuta si la cresterea starii de bine, care poate ajuta la reducerea mancatului emotional. Si Omega 3 pot imbunatatii semnalele trasimse la creier de catre leptina, cauzand corpul sa declaseze arderea graismilor si sa inchida apetitul. Pesti precum somon (care sunt bogati si in vitmaina D) sunt una din cele mai bogate surse din acest tipp de grasime. Alte alimente precum unele nuci si seminte, contin un tip de graime care poate fi convertita in Omega 3 dupa ingestie.
5 Acizi grasi monosaturat
Cum topesc grasimea: Un studiu facut pe 26 de barbatii si femei a gasit ca o dieta care include 20 % din calorii de la acizi grasi monosaturati, un tip de grasimea care se gaseste in uleiul de mansline, nuci seminte, avocado, untul de arahide si ciocolata, au imbunatatit arderea caloriilor pe o perioada de 24 de ore cu 0.1 % si arderea grasimilor cu 0.4 % dupa 6 luni.
6 Polifenoli
Cum arde graimsea: Polifenolii sunt antioxidantii care dau ceaiului verde sanatatea si cresterea metabolisului. Cercetarile au arata ca iti cresc rata metabolismului cu pana la 17% ajutand corpul sa arda mai multa grasimea. Un studiu recent facut pe sobolani a arata ca polifenolii din ceaiul vedre, blocheaza cresterea in greutate si previn sindromul metabolic atunci cand cobaii au fost hraniti cu o dieta bogata in grasimi. Poti simti acest efect imediat dupa ce bei ceaiul. Corpul pur si simplu se va incalzi pe masura ce, celulele elibereaza caloriile prin caldura. Din acest motiv ceaiul verde este un elixir bun pentru iarna. Bea un pahar de fiecare data cand simti ca iti este racoare si esti tentat sa mananci chiar daca nu iti este foame cu adevarat.
Acestia sunt cei 6 suplimneti. Pe langa combinatiile protrivite de macronuitienti ai nevoie si de micronutienti pentru o slabire eficienta. Urmeaza aceste sfaturi si slabeste rapid.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x