Thursday, March 28, 2024

Chiar vrei sa slabesti?

Must Read
Una dintre intrebarile pe care ar trebui sa ti le pui inainte de a incepe calatoria slabitului este daca chiar vrei sa slabesti. Un raspuna sincer si precis la aceasta intrebare te va salva de mult timp, bani si frustrare. Oamenii au multe motive sa isi doreasca sa piarda in greutate dar de indata ce intampina primul obstacol uitat tot si renunta. Daca esti sigur de ce vrei sa slabesti si te convingi ca asta este ce vrei cu adevarat atunci totul va fi mai usor.

Ce se intampla, de multe ori este ca oamenii sunt ingrijorati in legatura cu problemele lor de slabit dar sunt prea plictisiti sa faca ceva in legatura cu asta. Cred ca nu vor reusi niciodata si sunt reticenti in a face primul pas. Acest lucru se intampla pana cand afla ca unul din prieteni lor au reusit sa scape de kilogramele in plus sau pana cand vad acele modele care prezinta aparatele de fitness la TV. Acesta este punctul unde se gandesc “vreu sa slabesc ” si unii din ei chiar suna si cumpara un aparat pentru exercitii si cred ca in cateva saptamani vor deveni suplii si in forma si ca vor arata ca acele modele.

Din pacate majoritea acestor cazuri esueaza pentru ca nu sunt miracole atunci cand vine vorba de a pierde in greutate. Nici un echipament pentru exercitii, pastila de slabit sau dieta nu te poate ajuta sa slabesti rapid si fara efort. Daca chiar vrei sa slabesti atunci trebuie sa faci ceva mai mult dect sa te uiti la echipamente de fitness la TV sau sa iti doresti sa slabesti; trebuie sa treci la actiune, munceste din greu si apoi bucarate de noul tu.

Deasupra oricarei diete sau antrenament cel mai important factor care te va ajuta sa pierzi in greutate este determinarea ta pentru a scapa de kilograme si sa te simti bine. Puterea din interiorul tau este forta care iti motiveaza efortul si cu cat ai mai multa motivatie cu atat este mai usor acest process. Trebuie sa te convingi ca fiind supraponderal este o situatie care trebuie sa se opreasca si ca singura modalitate prin care o poti oprii este muncind din greu pentru a-ti atinge scopul. Este foarte important sa ai un plan de urmat si la fel de important sa ai surse de insipratie sa te tina motivat pana la capat.

Planul te va ajuta sa iti masori progresul si sa iei actiunile necesare pe cand sursele de inspiratie te vor ajuta sa treci peste multe obstacole si esecuri care iti vor veni in cale. In planul tau stabileste puncte de reper clare si gandestete la uneletele pe care le vei folosi pentru a indeplini aceste tinte. Gandestete la o dieta de urmat si cum iti planuiesti antrenamentul (frecventa, durata, tip de exercitii) si de asemenea la telul tau ex. cate kilograme vrei sa slabesti pana la sfarsit. Pentru inspiratie gandestete la oamenii care te pot sustine (familie, prieteni) sau alte cai prin cate poti obtine suport emotional. Vizualizeaza-te la sfarsitul procesului si incearca sa iti imaginezi cat de bine te vei simti. De fiecare data cand intalnesti o dificurltae nu te desucraja dar considera aceasta ca o o portunitate sa incerci mai mult pentru rezultate mai rapide.

- Advertisement -

Slabitul nu este chiar asa de greu daca il abordezi in mod corect. Tot ce trebuie sa faci este o abordare pas cu pas, rabdare si putere interioara. Mii de oamnii trebuie sa se confrunte cu aceasta problema in fiecare zi si sute de oameni gasesc o solutie. Cu putina incredere in tine poti fi unul din acei oameni.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x