Friday, April 19, 2024

Cum sa slabesti 5 kilograme

Must Read
Cum sa slabesti 5 kilograme? De multe ori oamenii nu sunt supraponderali, dar in schimb doar cauta cum sa slabeasca 5 kilograme care stau acolo de cateva saptamani sau chiar ani de care nu stiu cum sa scape. Pai, am cateva idei despre cum sa slabesti 5 kilograme acum si repede.

Cum sa slabesti 5 kilograme

1. Atunci cand vrei sa slabesti este vorba de energie si energia eliberata. Nu poti sa ocolesti aces lucru. Pentru a slabi 5 kilograme trebuie sa arzi 35000 calorii. Matematica nu minte iar tu nu poti minti cantarul.
2. Corpul nostru este format in mare parte din apa si din aceasta cauza avem retineri de apa. Corpul va retine apa in mod natural din cauza stresului sau alti factori.
3. Grasimea este bogata in calorii. Alimentele bogate in apa au putine calorii. Pentru a schimba acel raport de intrare iesire trebuie sa cresti cantitatea de alimente cu densitate mica de calorii si sa reduci cantiatea de alimente cu densitate calorica mare. Deci mananca mai putina carne rosie alimente prajite si consuma mai multe fructe si legume care sunt bogate in apa si nutrienti.
4. Slabitul vine cu un motiv. Care este motivul pentru care vrei sa slabesti? Atunci cand iti este foame si mergi pe langa un McDonalds sau KFC ce te va opri? In mod cert nu slabitul in sine.

Cum sa slabesti 5 kilograme – Pune totul capa la cap

Deci cum le pui toate la un loc?
Cand vrei sa sti cum sa slabesti totul tine de planuit. Planuieste sa bei mai multa apa, te va face sa mergi la baie mai des dar te va si curata si iti va da mai multa eenrgie. Trebuie sa faci mai multe exercitii si prin exercitii vreu sa zic incearca sa faci 1 ora de exerctii pe zi de orice fel. Trebuie sa fie exercitii care iti plac si nu exercitii care ti se par ca si munca pentru ca nu vor functiona vei renunta repede.
Cat despre mancare trebuie sa te intorci la acele obiceiuri de baza si sa mananci fructe si legume si sa reduci cantitatea de carbohidrati grei cum ar fi orez si cartofi si tine minte sa mananci des. Mancad mese mai mici mai des iti vei mentine mtabolismul ridicat.

Cum sa slabesti 5 kilograme – Uite mai multe sfaturi

  1. Consuma mancarea in 5 sau 6 mese pe zi in loc de 3 mese pe zi
  2. Reduce carbohidratii care provin din orez, cartofi, paste si inlocuiestele cu legume, care sunt bogate in apa si nutrienti
  3. Fa exercitii dimineata. Poti merge, alerga sau chiar 30, 45 de minute cu bicicleta. Citeste mai intai aici sa vezi cum este bine sa te antrenezi dimineata.
  4. Bea apa de dimineata pana seara pentru a preveni acele nevoi de a manca mai mult si pentru a-ti mentine metabolismul in miscare
  5. Consuma-ti mancarea in 5 sau 6 mese pe zi inaite de 7:30 seara pentru a evita sa dormi cu burta plina

In final daca vrei sa stii secretul despre cum sa slabesti 5 kilograme trebuie sa iti faci griji de ce vrei sa slabesti. In acele zile in care iti este greu sa te tii de dieta sau sa faci exercitii sau sa iei decizii bune atunci trebuie sa fii foarte clar pentru ce este acest sacrificiu de a pierde in greutate. Te va face mai sanatos, sa pierzi 5 kilograme te va face mult mai sanatos. Sau vrei sa iti vina o marime mai mica la haine? Sau este un scop pentru a demonstra ca te controlezi? Toate aceste motive si altele sunt foarte importante. Scrie-ti motivele pe o hartie si punele undeva la vedere. Asigura-te ca nu uiti niciodata DE CE vrei sa slabesti 5 kilograme.
Deci acum stii ce stiu eu despre cum sa slabesti 5 kilograme iar restul tine de tine pentru a planui, manca, bea, sa faci exercitii si sa iti urmezi misiunea.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x