Friday, March 29, 2024

Cum sa slabesti rapid si sa te mentii

Must Read
Desi ai reusit sa slabesti rapid, acum ce? Este timpul sa intri in etapa dupa implementare si etapa de mentinere pentru a te asigura ca nu te ingasi la loc. Cel mai bun mod pentru a face asta este sa iti schimbi stilul de viata.
La fel cum este cu fiecare regim pentru slabit, voi spune ca daca nu iti schimbi stilul de viata si dieta, acele lucruri care te fac sa pui in greutate vor pune greutatea la loc dupa dieta. Asta ar putea suna ca o perspectiva mai intunecata: dar dietele nu trebuie vazute ca si o pastila magica in acest cerc vicios. Pui in greutate si cand vrei sau ai nevoie iei o “pastila magica” si reduci din greutate pentru ca dupa sa o pui din nou la loc si sa iei o “pastila magica” cand vrei sau ai nevoie…si tot asa…in continuu. Sunt sigura ca o parte dintre voi au mers pe acest drum si cred ca v-ati saturat de el deja.

Sfaturi pentru o tranzitie la un stil de viata mai sanatos
Sfatul 1. Uitate la jurnalul de mancare si bautura pe care l-ai tinut cu o saptamana inainte de a incerca sa pierzi in greutate. Acest lucru poate oferi o educatie de valoare si de perspectiva cu privire la ce mananci si bei in fiecare zi. Gaseste lucrurile pe care le poti schimba sau sterge sau inlocui cu o optiune mai sanatoasa.
Sfatul 2. Trateaza perioada de dieta ca un inceput mai sanatos al stilului de viata si greutatii, decat ca si o sentinta la inchisoare pe 2 saptamani pe care trebuie sa o faci pentru a putea incapea in rochie. Daca te programezi sa nu te simti bine atunci nu te vei simti bine.
Sfatul 3. Fa o lista cu toate motive pentru care vrei sa slabesti si sa ai un stil de viata mai santaos. Toti oamenii din lume iti pot spune benficiile, totusi este viata ta si este corpul tau. Daca nu vrei sa faci aceste schimbari pentru tine si pentru motivele tale nu o sa ajungi niciunde.
Sfatul 4. Tine lista cu motivele pentru care vrei sa pierzi in greutate si sa ai un stil de viata mai santatos la indemana. Foloseste-o ca sa te motivezi si sa iti reamintesti cand vrei sa dai in tentatie.
Sfatul 5. Tine minte ca atunci cand ai reusit sa slabesti rapid, corpul tau s-a adaptat sa manance mai putina mancare proasta, mai putin zahar etc. Nu vei mai fi asa pofticios dupa mancarurile bogate in calorii si zahar la fel cum erai inainte iar atunci cand consumi o mancare bogata in calorii sau zahar corpul tau te va anunta ca nu ii place.
Sfatul 6. Daca te chinui sa ai o varietate in dieta investeste intr-o carte de retete ca iti ofera ideii sanatoase de mancare. Dupa ce pui mana pe ea foloseste-ti imaginatia si poti sa faci mancarea cat de interesanta vrei tu.
Sfatul 7. Fa o lista de alimente pe care vrei sa le inlocuiesti cu optiuni mai sanatoase. Lista poate include ulei de masline in loc de margarina, amestec de fructe in loc de biscuit si asa mai departe. Asta nu inseamna ca nu te poti bucura de toate mancarurile. Mai poti trisa o data pe saptamana sau la 2 saptamani, asta nu te va omora. Ceea ce faci zi de zi va face diferenta.
Sfatul 8. Asigura-te ca dulapurile nu sunt pline de gustari si mancare proasta. Daca este acolo si se uita la tine in fiecare zi atunci o vei manca. Intr-o zi mai lenesa te vei intreba “oare sa fierb 2 oua sau sa iau punga ai de chipsuri din dulap?” Stim deja ce e mai probabil sa faci…
Sfatul 9. Introdu activitate fizica chiar daca sunt exercitii fizice sau sa urci scarile in loc sa iei liftul. Poate face miracole pentru sanatatea si greutatea ta.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x