Friday, April 19, 2024

Cum sa “vinzi” online

Must Read

Cea mai utilizata metoda la ora actuala de a castiga bani din mediul online este cea a magazinelor virtuale. Insa nu si cea mai simpla. Aici intra in scena marketingul afiliat. E mai simplu sa devii afiliat si sa promovezi produsele altora decat sa-ti creez propriul magazin, sa-l adminisitrezi si sa te confrunti zilnic cu problemele ce apar.

Un blog reusit poate constitui fundamentul pentru o afacere online de succes. Totusi si in acest caz e nevoie uneori sa te comporti ca un comerciant care isi vinde marfa. Mai jos incercam sa-ti oferim cateva sfaturi sa atragi mai multi vizitatori si sa ”vinzi” eficient produsele sau serviciile.

Atunci cand “vinzi” produse online, este dificil sa stabilesti o relatie de apropiere cu clientii. Poti sa rezolvi aceasta problema adoptand un ton personal in articole, oferind cateva detalii despre viata ta personala pentru a le arata ca treci prin experiente similare. Adauga fotografii cu tine testand produsele si incurajeaza oamenii sa te contacteze prin email, retele sociale sau chiar telefon.

Creeaza-ti imaginea unui profesionist demn de incredere. Majoritatea clientilor pot sa recunoasca un discurs persuasiv atunci cand intalnesc unul. Fa tot posibilul sa nu pari un agent de vanzari. Trebuie sa institui comunicarea scriind despre lucruri la care clientii se pot raporta. De exemplu, daca vinzi produse pentru gatit, posteaza saptamanal pe blog o reteta. Daca vinzi produse pentru diabetici, scrie articole despre cercetarile medicale din domeniu.

- Advertisement -

In loc sa iti promovezi agresiv produsele, gaseste subiecte care conteaza pentru audienta. Articolele ar trebui sa mentioneze produsele si motivul pentru care sunt utile pentru problema despre care scrii. Scopul tau este sa creezi o nevoie asociata produsului. Unii oameni vor ajunge pe site in cautarea unui produs ca acela pe care il oferi; acest tip de clienti tasteaza de obicei in motoarele de cautare “cumpara” urmat de numele produsului.

Altii trebuie convinsi ca au nevoie de el. Scrie despre valoarea sa, posteaza fotografii si videoclipuri si incurajeaza clientul sa isi imagineze ca il utilizeaza. Probabil nu o sa convingi oamenii sa il cumpere imediat, de aceea trebuie sa gasesti o modalitate de a pastra legatura cu ei. Acestia se vor intoarce daca stiu ca vor gasi articole de calitate sau daca se pot abona la newsletter sau la ceea ce publici pe retelele sociale.

Aplica aceste sfaturi si da-ti silinta pentru a crea un blog de calitate. Sa vinzi produse pe internet poate fi interesant si iti poate aduce satisfactii daca pui in practica tehnici eficiente de marketing.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x