Tuesday, April 16, 2024

Extensii cu microring sau cu cheratina?

Must Read
In primul rand, daca ati optat sa va aplicati extensii de tip microring sau cu cheratina, va recomand sa va asigurati ca distribuitorul de la care cumparati va ofera extensii de cea mai buna calitate. Ar fi pacat sa va aplicati extensii de proasta calitate si apoi dupa scurt timp sa constatati ca vi s-a distrus parul propriu, sau ca extensiile au inceput sa arate groaznic.

20

Cunosc cazuri in care fetele si-au aplicat extensii comandate de la anumite magazine online, la saloane de infrumusetare si dupa 2-3 spalari au inceput sa se incalceasca foarte tare extensiile si au inceput sa se matuiasca.

Pierdere de vreme si de bani as zice, parerea mea este ca daca va hotarati sa va aplicati extensii cu microring sau cu cheratina sa va asigurati ca va aplicati extensii de cea mai buna calitate, pentru ca odata aplicate acestea dureaza mai mult de 3 luni, timp in care este recomandat sa le ingrijiti ca si parul propriu.

Indiferent ca va optati pentru extensii cu microring sau cu cheratina, acestea se pot refolosi, in cazul in care ati avut grija de ele. Extensiile cu cheratina se aplica la cald, cele cu microring se aplica cu ajutorul unui clestisor, suvita se trece prin inelul microring si apoi se strange inelul de suvita proprie.

Consider ca ambele variante sunt benefice, au fost cazuri in care extensiile cu cheratina au distrus parul propriu din cauza cheratinei care nu era de calitate, sau din cauza procedeului de indepartare a cheratinei de pe suvita proprie. Conteaza de asemenea persoana care vi le aplica sau vi le indeparteaza sa fie specializata in extensiile de par cu cheratina sau cu microring.

- Advertisement -

Cand va achizitionati extensii cu microring, va puteti achizitiona si inele speciale cu silicon concepute pentru a nu aluneca de pe suvita de par proprie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x