Thursday, April 18, 2024

Tonus de invidiat cu biciclete eliptice sau biciclete fitness

Must Read
Dintre toate articolele pentru sport, alegand biciclete fitness aveti la dispozitie cel mai accesibil si facil mod de a face miscare si de a slabi. Acestea sunt foarte populare datorita modului de functionare si rezultatelor rapide pe care le ofera utilizatorilor.

Bicicleta stationara este un mijloc grozav de a va pune corpul la treaba intr-un mod convenabil si confortabil, mai ales daca o utilizati acasa. Ea este un aparat usor de folosit, care da rezultate rapide si contribuie foarte eficient la arderea grasimilor si tonifierea musculaturii.

Gama disponibila de biciclete fitness include modele care satisfac cerintele tuturor tipurilor de utilizatori. Ele se impart in 3 mari categorii, in functie de pozitia corpului in timpul utilizarii: biciclete clasice verticale, orizontale si biciclete eliptice. In prima categorie intra aparatele care au o constructie similara unei biciclete obisnuite, a caror sa si ghidon sunt reglabile astfel incat sa ofere pozitia ideala in timpul pedalatului.

Toate modelele au un display pe care pot fi vizualizate informatii despre viteza de pedalare, distanta virtuala parcursa, numarul de calorii consumate, iar modelele mai avansate pot monitoriza chiar si pulsul.

A doua categorie de biciclete stationare, cele orizontale, este conceputa pentru a oferi mai mult confort, incurajand prelungirea programului de exercitii la un timp mai indelungat. Acest tip de biciclete fitness au un corp principal orizontal pe care sunt atasate displayul, manerele, pedalele si, in loc de sa, un scaun cu spatar. Datorita pozitiei in timpul utilizarii, se antreneaza nu numai muschii picioarelor, ci si muschii abdominali, iar modul de alcatuire al aparatului face ca acesta sa poata fi utilizat si de persoane cu greutatea peste 100 de kg.

- Advertisement -

A treia categorie, reprezentata de biciclete eliptice, antreneaza intregul corp prin faptul ca se folosesc stand in picioare, iar manerele lor sunt actionate odata cu pedalele, pentru a antrena si muschii spatelui, bratelor, pectoralii si abdomenul.

Oricare dintre aceste biciclete eliptice veti alege vor fi ideale pentru cei dornici de miscare si decisi sa scape de kilogramele in plus, chiar daca abia au adoptat un program de exercitii. Daca vremea nu va permite sa faceti sport in aer liber, sau doriti sa urmariti programe tv in timp ce faceti miscare si ardeti calorii acum totul este posibil.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x