Thursday, March 28, 2024

Lotomanul iti da 15 superbilete Loto

Must Read
Premiul fabulos de la Loto nu şi-a găsit încă un câştigător! Visezi să fii tu norocosul care ia 8,6 milioane de euro? Click! te ajută să iei potul cel mare: îţi dăm 15 superbilete loto, fiecare cu 8 numere şi în valoare de 134 de lei. Şansele tale de câştig cresc substanţial!

Nici duminica trecută n-a fost cu noroc la Loto! Deşi s-au jucat peste 1.830.000 de variante şi românii au cumpărat peste 850.000 de bilete la “6 din 49”, nimeni n-a ghicit combinaţia norocoasă. Reportul e de circa 8,6 milioane de euro. Vrei să joci la loto un superbilet care acoperă 28 de variante simple? Participă la concursul nostru şi şansele tale de a câştiga potul de 8,6 milioane de euro cresc considerabil.

Şi asta pentru că poţi câştiga unul din bilete loto pe care poţi alege opt numere. Un astfel de superbilet costă 134 de lei şi a fost râvnit de mii de cititori Click! şi săptămâna trecută, când am dat 30 de superbilete. Acum, îţi mai dăm o şansă. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi azi şi mâine, până în ora 12.00, un sms cu textul „superbilet”, însoţit de numele tău şi localitatea de unde eşti la numărul de telefon 1399 (valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote).

Tariful pentru un sms este de 0,3 euro. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în ziarul nostru de joi. Marele premiu al categoriei întâi la Loto 6 din 49 nu s-a mai câştigat din noiembrie anul trecut.

Uite ce numere ies cel mai des

- Advertisement -

Sunt 14 milioane de variante, însă, doar una câştigătoare. Iar dacă e să ne luăm după statistica Loteriei Române, anumite numere au făcut mai mereu parte din combinaţia norocoasă. Cel mai des a ieşit 13 (149 de ori), urmat de 33 (143 de ori), 12 şi 36 (142 de ori), 29 (141 de ori), 5 (136 de ori), 48 şi 9 (135 de ori). Tot din statisticile Loteriei, profilul jucătorului fidel la loto arată astfel: este de sex masculin, cu vârsta între 30 de ani şi 49 de ani, din mediul urban şi are studii medii. În ultimii ani a început să crească numărul tinerilor care joacă la loto.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x