Friday, April 19, 2024

Modă 2013: Cum să alegi ochelarii de soare potriviţi

Must Read
Modelele cu forme supradimesionate sau cele cu accente retro sunt vedetele verii 2013.
ochelari_0_2a0670d82d

Ochelarii de soare sunt, cu siguranţă, accesoriul ce nu trebuie să lipsească din geanta niciunei împătimite de modă. Aleşi în funcţie de fizionomie, dar şi de stilul vestimentar, aceştia sunt un accesoriu care poate completa şi transforma cu succes orice ţinută.

Magazine recomandate: Ready to Wear ; Boutique Mall

Tocmai din acest motiv, stiliştii recomandă adoptarea unui stil îndrăzneţ în accesorizare, care să ţină cont mai puţin de regulile de asortare. Potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care să dea un aer unic ţinutei, dar care să ofere, în acelaşi timp, protecţia necesară împotriva razelor de soare.

RTEmagicC_ochelari_1_01.jpg

”Imaginaţia poate fi lăsată liberă în acest sezon, pentru a obţine combinaţii interesante şi îndrăzneţe de culori şi forme. Totuşi, din geanta numănui nu trebuie să lipsească ochelarii de soare în stil retro, care pot fi combinaţi cu o ţinută vintage, cât mai lejeră şi feminină. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservaţi şi ar aduce un accent chic oricărei ţinute”, a declarat Oana Lazăr, Director de Marketing al Meli Melo Paris .

Pentru a face alegerea potrivită în achiziţionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important să se ţină cont de fizionomie.

Magazine recomandate: Ready to Wear ; Boutique Mall

– În cazul unei feţe ovale sunt potriviţi ochelari cu lentile late, linie evidenţiată cu precădere de modelele cu accente retro.
– Dacă faţa are o formă rotundă, atunci, cea mai potrivită alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisică.
– Modelul aviator, formă de ochelari foarte populară în acest moment, este recomandată celor care au o fizionomie a feţei uşor triunghiulară. Astfel, vor fi scoase în evidenţă liniile feţei şi se va accentua stilul personal.

RTEmagicC_ochelari_2_01.jpg

”Dacă se va ţine cont de aceste câteva reguli în alegerea ochelarilor în funcţie de forma feţei, atunci orice împătimită de modă se va putea alinia tendinţelor noului sezon. Îmbinarea culorilor şi a imprimeurilor va veni apoi natural, ca parte a inspiraţiei şi a stilului personal”, este de părere Oana Lazăr, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

RTEmagicC_ochelari_3_01.jpg
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x