Tuesday, March 19, 2024

Ai extensii din par natural si nu stii cum sa le ingrijesti?

Must Read
extensii-din-par-natural-300x223Daca te-ai decis sa iti achizitionezi extensii din par natural, sau ai deja un set de extensii din par natural si inca nu stii cum sa le ingrijesti atunci este momentul sa afli ca intretinerea extensiilor din par natural este foarte importanta cu atat mai mult cu cat ele nu sunt tocmai ieftine si la indemana oricui. Extensiile au nevoie de atentie din partea ta la fel ca si parul tau propriu.

Periajul zilnic al extensiilor dar si a parului propriu este foarte important. Exista perii special comncepute pentru extensiile clip on care nu smulg firele de par din cusatura, peria se poate folosi si la extensiile cu cheratina sau cu microring.

Un sfat de care ar trebui sa tineti cont este sa nu va periati extensiile atunci cand sunt ude, asteptati sa se usuce sau uscati-le cu uscatorul iar apoi le puteti peria, astfel evitati sa se incurce suvitele. Periajul se incepe de la varfuri inspre radacina si nu invers.

Pe timpul somnului daca aveti aplicate extensii din par natural cu microring sau cu cheratina este bine sa va legati parul cu o esarfa sau intr-o coada (cele cu clip on se indeparteaza inainte de somn).

Coafarea extensiilor

BuenoBia iti ofera extensii din par natural care nu sunt tratate chimic se coafeaza exact ca si parul propriu. Se pot vopsi, decolora, coafa cu placa, ondulatorul sau uscatorul de par.

- Advertisement -

Tipuri de extensii din par natural aici!

Echipa noastra te poate ajuta sa iti alegi tipul de extensii care ti se potriveste cat si nuanta cu care iti sta cel mai bine. BuenoBia comercializeaza doar extensii din par natural

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x