Friday, March 29, 2024

iPhone 5S si iPhone 5C s-au lansat azi. Vezi specificatiile si pretul

Must Read
live-text-iphone-5s-se-lanseaza-in-aceasta-seara-la-20-00-ora-romaniei-ce-ne-asteptam-sa-vedem_24_size1
Fanii Apple din lumea intreaga asteapta sa vada cum va arata si cat va costa viitorul smartphone scos pe piata de Apple. Iata care sunt zvonurile si cat ar putea costa.
iPhone 5S si poate si modelul low-cost, iPhone 5C, se lanseaza in aceasta seara la sediul Apple din Cupertino, California, la ora 20:00, ora Romaniei. “Asta ar trebui sa lumineze ziua fiecaruia“, spune textul scris pe invitatia oficiala pe care compania le-a trimis-o jurnalistilor.

La finalul acestui articol se afla specificatiile probabile ale iPhone 5S si iPhone 5C si preturile la care vor ajunge acestea in magazine!

20:36: Auriu, argintiu si “gri spatial”

20:34 iPhone 5S s-a lansat

20:33: “iOS 7 este creat pentru a se potrivi cu iPhone 5C”

- Advertisement -

20:31: Jony Ive e pe scena. Lauda designul lui iPhone 5C. Smartphone-ul este facut dintr-o singura bucata de policarbonat.

20:29: Preturi iPhone 5C pentru SUA, cu 2 ani de abonament:

20:27: Specificatiile lui iPhone 5C:

20:24 ACESTA ESTE iPHONE 5C

20:23: Cook spune ca iPhone 5 va fi inlocuit nu de unul, ci de 2 dispozitive.

20:22: iPhone 5 a avut cel mai de succes prim an dintre toate telefoanele lansate de companie, spune Cook

20:19: Cook: gadgeturile Apple sunt “incredibile pentru crearea de continut”. Trece in revista iPhoto, iMovie. Toate cele 5 aplicatii sunt gratuite.

20:17: 18 septembrie e data la care iOS 7 va fi lansat. Merge pe:

20:12: Poti accesa search-ul de oriunde din ecranul de home. Trece repede la Safari, apoi ne spune ca alertele au fot imbunatatite. Mai multe filtre si moduri de fotografiere pentru camera. Galeria grupeaza automat pozele dupa “momente” si “colectii”. Foarte repede trec prin ce face noul iOS 7. Exista si Share Sheet, pentru partajare de continut. iOS 7 are iTunes Radio.

20:07: Cook spune ca “iOS 7 va fi cel mai popular sistem de operare din lume”, “Pana la sfarsitul lunii viitoare vor livra 700 de milioane de dispozitive cu iOS”. Craig Federighi urca pe scena. “Sute de milioane de oameni il vor downloada”.

20:02: Vorbeste despre Festivalul iTunes, ajuns in al 7-lea an de existenta. Festivalul e la Londra si inseamna 30 de nopti de muzica live. Poate fi urmarit online de oameni din peste 100 de tari.

20:01: Tim Cook urca pe scena si ne ureaza bun venit.

20:00: 3….2….1….

19:53: Totul pare pregatit. Evenimentul sta sa inceapa. Sa vedem daca Tim Cook va reusi sa ne surprinda 🙂

19:51: Camera in care se desfasoara evenimentul este destul de mica. Pe langa Cook, au mai aparut acolo Eddie Cue, Jony Ive si Phil Schiller.

19:46: Seful Apple, Tim Cook, a aparut.

19:43: Deja numaram minutele. Techcrunch scrie ca nu vom vedea lansarea iPhone 5S intr-o transmisiune video oficiala Apple.

19:37: Al Gore a venit si el la lansare. Oare va urca pe scena?

19:30: Ultimele 30 de minute sunt cele mai grele. Sa vedem daca Apple “ne va lumina ziua”, asa cum se lauda in invitatie 🙂

19:20: Ecran mai mare, camera mai buna, autonomie mai mare. Asta isi doresc cititorii nostri de la viitorul iPhone. Sunt lucruri pe care concurenta le are. Sa vedem in ce directie merge Apple. Lansarea din seara asta poate fi hotaratoare pentru viitorul companiei.

19:16: Ciprianq spune, la comentarii: “singura sansa ca Apple sa aiba vanzare la noile iPhone-uri ar fi ca zvonul cu detectarea amprentei sa fie adevarat …si chiar vreau sa vad si daca iphone 5c va aparea azi si va fi intr-adevar un iphone low-cost“. Sunteti de acord cu el? Senzorul de amprenta e singura sansa pentru Apple?

19:12: Asa arata ecusoanele primite de jurnalisti pentru aceasta lansare. Foto: techcrunch

19:02: Emi ne scrie la comentarii: “Apple nu schimba nimic la iPhone pentru ca piata nu cere, daca ele nu s-ar mai vinde, atunci cu siguranta ar mai schimba, dar atata timp cat lumea cumpara cu milioanele, inseamna ca le place“. Ce v-ar placea sa vedeti la noul iPhone 5S?

18:57: Parca niciodata inaintea unei lansari Apple nu se stiau mai multe informatii decat acum. Specificatiile posibilului telefon si pretul sau sunt la finalul acestui articol. Intre timp, noi l-am vazut pe eBay de vanzare la 700 de dolari. Exista si o varianta nefunctionala, sa zice doar pentru a fi afisata atunci cand iesi la terasa langa cheile de la masina, care costa $26.

18:52: Jurnalistii stau la rand ca sa intre in sediul Apple. Deja in fata magazinelor companiei aflate in SUA, fanii sunt la coada de ore bune, ca sa prinda primele telefoane.

18:49: Credeti ca Apple se va alinia trendului si va lansa un iWatch? Zvonuri despre un astfel de dispozitiv circula deja de ani de zile.

18:33: La sediul Apple e tot mai multa lume. Inca putin si vedem daca gadgetul auriu din poza este urmatorul iPhone 5S.

18:06: Doua ore! Jurnalistii incep sa se adune, tensiunea creste 🙂

17:41: Asta se vedem acum la sediul Apple. Jurnalistii care participa la eveniment vor trece pe la aceasta masa pentru a se inregistra. (Foto techcrunch)

17:00: Inca 3 ore pana la lansarea iPhone 5S si iPhone 5C.

Vom scrie istorie azi, impreuna“, spunea Steve Jobs la lansarea primului iPhone. Iata ce s-a intamplat in 2007. Daca nu aveti timp, uitati-va de la minutul 25.

16:37: Colegii de la AudVoci.RO sustin ca au imagini in exclusivitate cu noul iPhone :)) AICI

16:24: Au mai ramas ~ 3 ore si jumatate pana la lansare! In seara asta asteptam vesti si despre iOS 7. Fanii Apple sunt dornici sa treaca la noul sistem de operare. La fel a fost si cand s-a lansat iOS 6. Acum, actuala versiune este pe 92% din iPhone-uri.

Voi ce functii noi si SF vreti la iOS 7? Va scoate Apple in seara asta un iepuras din caciula, asa cum a facut cu Siri?

15:45: Acesta sa fie noul cititor de amprenta integrat in butonul de Home?

15:28: Asa ar trebui sa arate iPhone 5C. Este o randare pe baza zvonurilor:

14:39: Poza “din documentatia oficiala a iPhone 5S”. La butonul Home sta scris si “Touch ID sensor”, acel senzor de amprenta despre care era vorba. Ar fi interesant sa se confirme informatia. Deocamdata e zvon

13:47: Un iPhone 5S, nu stim daca copie sau original, se vinde pe eBay cu 700 de dolari. Am gasit si clone de 26 de dolari, care arata asa cum ne asteptam sa arate viiorul smartphone de la Apple. Doar ca nu sunt functionale. Dar tot pot fi scoase pe masa, langa cheile de la masina, de cei care ies la terasa 🙂

13:28: Deja au aparut clone de Phone 5C low-cost. Le-a vazut George Buhnici la IFA Berlin .

13:18: Sediul Apple din Cupertino e gata de lansare. Bulinutele sunt lipite deasupra usii. Acum e noapte in California. Ceasul arata ora 3:18 minute. Pana la lansarea iPhone 5S si iPhone 5C au mai ramas mai putin de 7 ore.

13:05: “Pretul va fi stirea cea mai importanta”, spune analistul Gene Munster de la Piper Jaffray pentru MarketWatch. Se referea la faptul ca noul smartphone low-cost va trebui sa fie suficent de ieftin pentru a se vinde in tarile mai sarace.

12:23: Un video care ni-l arata pe iPhone 5C in actiune a aparut in urma cu putin timp:

11:44: Mai stiti cum arata primul iPhone? S-a lansat pe 29 iunie 2007, avea camera de 2 MP, ecran de 3,5 inch la rezolutia 320x480p, procesor la 412MHz, spatiu de stocare de 4, 8 sau 16 GB. Iata-l:

11:09: Vad la comentariile postate de voi ca v-ati dori ca Apple sa vina cu schimbari majore, intre care si un ecran mai mare de 4 inch, ca sa rupa gura targului si fanilor Android :). Mi-am amintit de reclama care circula zilele trecute si in care se spunea ca “S”-ul de la iPhone vine de la “same” (acelasi):

10:35: Este ora 3:35 a.m. la New York , acolo unde oamenii s-au asezat deja la coada in fata celui mai important Apple Store, ca sa fie primii care pun mana pe iPhone 5S.

10:25: Buna dimineata! Suntem pe pozitii in asteptarea celui mai important eveniment al anului pentru fanii Apple, lansarea iPhone 5S. Va tinem la curent cu tot ce se intampla in SUA, la sediul Apple din California, inaintea marii lansari de astazi. Ramaneti cu noi ca sa aflati care sunt cele mai noi zvonuri iar apoi, la ora 20:00, cu ce specificatii va veni viitorul telefon si cat va costa acesta!

—-

Asteptarile fanilor Apple sunt mari, iar zvonurile privind lansarea iPhone 5S circula de luni de zile. Iata o sinteza a acestora:

  • iPhone 5S va avea ecran de 4 inch, la fel ca iPhone 5, urmand ca viitoarele modele sa aiba diagonale mai mari. Rezolutia se pastreaza
  • camera foto va fi de 12-13 MP, cu diafragma F/2.0 si blitz dual-LED
  • ar putea exista o versiune de iPhone 5S cu 128GB de spatiu
  • bateria ar urma sa aiba o capacitate mai mare, dar si sa fie folosita mai eficient de procesor
  • butonul de Home ar putea avea un cititor de amprenta, pentru ca doar tu sa poti lucra cu el
  • iPhone 5S ar veni si in varianta cu carcasa aurie
  • procesor A7 dual-core, care sa consume mai putina baterie decat modelul precedent, A6
  • preturile vor fi intre $199 su $399

Despre iPhone 5C, modelul ieftin pe care se zice ca il va lansa compania, ar fi un iPhone 5 foarte putin schimbat in interior, cu carcase de mai multe culori. Pretul, spun zvonurile, va fi mai mic cu ~100 de dolari decat cel al iPhone 5S. Ecranul va fi tot de 4 inch si se mai spune ca noul smartphone va fi 4G.

Din informatiile care circula acum reiese ca iPhone 5C va fi disponibil doar in tarile cu economii mai sarace, iar speculatiile vorbesc chiar de faptul ca litera “C” din nume ar veni de la China.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x