Friday, March 29, 2024

Cum să obţii 100 de Like-uri pe zi pentru pagina ta Facebook

Must Read

Dacă te interesează să obţii un număr cât mai mare de Like-uri a paginii tale Facebook, ai cel puţin două variante: poţi apela la diverşi care promit 100 de Like-uri contra unei sume de bani sau poţi folosi un serviciu gratuit care te ajută în acest sens. Serviciul se găseşte la pagina AddMeFast.com.

Cum funcţionează ?

Simplu: te înregistrezi (gratuit!), confirmi prin click pe link-ul pe care îl primeşti în mesajul de bun-venit şi… gata. Dacă nu faci absolut nimic, vei primi câte 100 de puncte în fiecare zi, puncte care îţi vor asigura cele 100 de Like-uri zilnice.

Dacă te interesează să-ţi promovezi pagina de Facebook (ăsta este scopul, până la urmă…), ai posibilitatea să dai şi tu Like, la rândul tău, altor pagini Facebook sau, dacă foloseşti platforma Twitter, să dai anumite mesaje pe Twitter. Mai poţi aduna puncte (care se vor transforma în Like-uri pentru pagina ta Facebook) vizitând diferite site-uri sau votând clip-uri pe YouTube.

- Advertisement -

Un alt mod de a obţine puncte este să recomanzi acest serviciu prietenilor tăi (pui link chiar pe pagina ta Facebook şi/sau pe blogul tău).

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x