Friday, March 29, 2024

Cum sa realizezi un coc de printesa simplu si usor?

Must Read
dolcegabbanaprincesschignon

Opulenta este cuvantul care descrie cel mai bine colectia de toamna-iarna a casei de moda Dolce and Gabanna. Noua colectie inspirata din era bizantina, cu un aer modern, nu face decat sa puna in valoare puterea si, totodata, delicatetea unei femei, prin eleganta si romantism.

Insa celebra casa de moda nu s-a limitat doar la mesajul transmis de creatiile lor vestimentare, dorind sa aduca un aer regal intregii colectii si prin coafuri. Hairstylistii care s-au ocupat de parul modelelor de pe catwalk, au reusit sa creeze adevarate opere de arta prin coafuri care, desi la prima vedere par extrem de dificil de realizat, in realitate sunt simple si elegante.

Coafura vedeta a fost cocul de printesa, creat special pentru femeia care are nu are nevoie de o coroana pentru a-si aminti cat de pretioasa si valoaroasa este. Urmand cativa pasi simpli, il poti realiza si tu intr-un timp foarte scurt!

– Incepe prin a pulveriza pe parul umed, de la radacina pana la varfuri, un spray pentru volum. Astfel vei obtine volumul necesar pentru a crea un astfel de coc. Dupa care, usuca parul cu fohenul folosind peria cilindrica. In cazul in care nu ai o astfel de perie, usuca-l in timp ce stai cu capul aplecat in jos, insistand cu foehnul asupra radacinilor.

- Advertisement -

– In partea din fata, vei crea o carare mica pe mijloc, de aproximativ 2 cm. Incepand din crestet, tapeaza parul cu ajutorul unui pieptene cu dintii mici, suvita cu suvita, pulverizand spray fixativ la radacina fiecareia, pentru a pastra volumul.

– Dupa ce ai terminat tot acest proces, piaptana parul tapat spre spate, folosind o perie normala. Prinde la spate, cu cateva agrafe, suvitele care incadreaza fata. Astfel vei da senzatia unei bentite din par, care iti acopera putin si din urechi.

Apoi, cu ajutorul agrafelor, prinde parul la spate, suvita cu suvita, pana cand cocul va dobandi forma dorita. Rasuceste suvitele si ascunde-le sub acest coc sub forma de cocon. Parul din spate nu trebuie sa fie extrem de finisat, intrucat in evidenta va iesi “coroana” obtinuta in crestet.

– La final, pulverizeaza putin spray fixativ pentru a finisa coafura regala.

Acest “coc de printesa” este ideal pentru zilele in care ai impresia ca parul tau nu vrea sa se aranjeze in niciun fel. Poti accesoriza aceasta coafura cu benite, pe care sa le alegi in functie de tinuta sau de evenimentul la care participi.

Iata cum, intr-un timp scurt si cu minim de efort, poti obtine o coafura de efect, ideala pentru ultimele zile de vara, dar si pentru un inceput de toamna.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x