Thursday, March 28, 2024

Cum se aleg numerele la Loto

Must Read
Cum se aleg numerele norocoase ? Oare există un sistem care să-ţi ofere mai multe şanse? Realitatea este crudă – totul se bazează pe noroc. Deşi nu există o ştiinţă exactă care să te facă garantat câştigător la loterie, este adevărat că, observând extragerile şi făcând simulări cu numerele câştigătoare pe o perioadă de 6-12 luni, poţi ajunge la nişte concluzii interesante.

Spre exemplu, dacă ajungi să constaţi că anumite numere apar foarte rar sau că secvenţe succesive, gen 1-2-3-4-5-6 nu au apărut niciodată, poţi trage concluzia că şansele sunt foarte mici dacă joci asemenea variante. Cam pe asemenea presupuneri se bazează mai toate sistemele de joc propuse de diverşi autori.

Teoretic vorbind, extragerile loteristice sunt pur aleatoare (nu discut aici despre zvonurile privind posibilitatea controlului bilelor câştigătoare – cu care tind să fiu de acord). Statistic vorbind (strict matematic), combinaţia 1-2-3-4-5-6 are aceleaşi şanse să apară ca orice altă combinaţie. Faptul că această combinaţie nu a câştigat până acum demonstrează, de fapt, cât de întâmplătoare este apariţia unei combinaţii oarecari.

Cum se aleg numerele la loto ?

Ştiind că nu poţi juca numerele norocoase (pentru că nu poţi să le calculezi în vreun fel), poţi totuşi să le ghiceşti (măcar pe o parte dintre ele) observând numerele cu frecvenţă de apariţie ridicată. La polul opus, observând numerele care apar foarte rar (sau deloc), poţi să le eviţi în variantele pe care le joci sau din contra, să le foloseşti, pe baza ipotezei că vor apărea la un moment dat.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x