Friday, March 29, 2024

Cele mai frumoase si sexy costume de Craciunita

Must Read
Esti in cautarea unui costum de Craciunita? Pe site-ul www.sevensins.ro gasesti cele mai in voga costume sexy de Craciunita pe care le poti purta la o petrecere tematica sau in propriul dormitor. Suna tentant, nu ?

Mai mult, doar in luna decembrie poti beneficia de transport gratuit la toate comenzile in valoare de peste 200 lei, iar in luna ianuarie vei avea parte de un vaucher in valoare de 20 de lei pentru toate produsele achizitionate de pe acest site.

In functie de silueta, alege modelul care te avantajeaza. Iata care sunt propunerile noastre:

Costum de Craciunita care evidentiaza abdomenul:

Daca esti posesoarea unui abdomen plat, opteaza pentru un costum de Craciunita din doua piese, format din bustiera si fusta sau pantaloni. Simplu si senzual, costumul nu descopera mai mult decat este necesar si te va ajuta sa arati minunat.


109,9 ron

104, 9 ron

Costumul de Craciunita pentru un decolteu sexy:

Daca te numeri printre norocoasele cu un bust generos, nu ezita sa scoti in evidenta acest atu. O rochie sexy de Craciunita, cu un decolteu generos este alegerea ideala pentru tine. Vei reusi sa atragi toate privirile la o petrecere de Craciun cu costumatii tematice, sau il vei pune pe jar pe iubitul tau, daca alegi sa porti acest costum intre cei patru pereti ai casei.

- Advertisement -

109,9 ron

139,9 ron

Costum de Craciunita care evidentiaza picioarele:

Daca, din contra, picioarele reprezinta principalul tau atu, opteaza pentru o rochita mini care sa iti dezvaluie picioarele lungi si subtiri. De culoare rosie si cu aplicatii din puf, rochita de Craciunita poate fi outfitul perfect atat in intimidate, cat si la petrecerile cu prietenii.


100 ron

119 ron

Costumul sexy de Craciunita:

Cea mai sexy Craciunita va purta intotdeauna un costum minuscul, de un rosu aprins. Teribil de provocator, va scoate in evidenta fiecare particica a corpului. Poarta-l in intimitate si demonstreaza-i partenerului tau ca esti una dintre femeile care stiu ce inseamna senzualitatea, si stiu cum pot seduce un barbat.


74,9 ron

89,9 ron

Nu iti ramane decat sa alegi costumul de Craciunita ideal pentru ca tu sa te simti sexy si increzatoare in cea mai frumoasa perioada a anului!Comanda-ti acum costumul de Craciunita preferat la numarul de telefon 0744569069 sau direct pe site-ul sevensins.ro .

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x