Friday, March 29, 2024

Cum sa porti colantii in sezonul rece: Cele mai interesante 24 de tinute

Must Read
Colantii au reusit sa devina piesa vestimentara must-have a sezonului rece. Foarte versatili, colantii iti permit sa creezi cu succes orice fel de tinuta, atat casual, cat si eleganta sau de birou. Insa chiar daca la o prima vedere, o simpla pereche de colanti nu pare atat de greu de purtat sau de accesorizat, exista cateva reguli de care trebuie neaparat sa tii cont.

Fie ca sunt basic, din piele, imitatie de piele, sau cu diverse imprimeuri, cu putina imaginatie, poti transforma o pereche de colanti in piesa vestimentara cheie a unei tinute, care te va proteja de racoare, fara sa fii nevoita sa sacrifici aspectul chic. Invata cum sa adaptezi perechea ta de colanti in functie de momentul zilei sau de ocazie, tinand cont de sfaturile noastre.

Cum sa porti colantii basic

Versatilitatea colantilor basic, negri, este extrem de mare, acestia putand fi inclusi atat in tinute casual, rock chic, dar si office. Regula de aur care trebuie musai aplicata atunci cand vrei sa imbraci colanti din material textil, se refera la faptul ca trebuie sa ii porti mereu cu bluze usor mai largi, ale caror lungime sa depaseasca linia soldurilor.

Pentru a obtine o tinuta casual, mizeaza fie pe lejeritatea unui pulover XXL, fie pe un tricou peste care sa imbraci un cardigan supradimensionat, piese care se vor potrivi de minune cu perechea ta de colanti basic. Nu uita de ghetele tip biker si de rucsac. Aceste accesorii iti vor completa perfect look-ul casual.

La birou, mizeaza pe un outfit office chic, renuntand la ghetele cu talpa joasa, in favoarea botinelor cu toc. Daca esti adepta unui stil elegant, chiar si la birou, poarta colantii impreuna cu o camasa alba, peste care sa imbraci un pulover sofisticat, cu un croi lejer. Chiar daca mediul in care lucrezi este unul relaxat, nu renunta in totalitate la formalitatea unei tinute office. Colantii vor arata excelent daca ii vei asorta cu o bluza in dungi, un blazer office si o pereche de botine negre, cu toc.

- Advertisement -

Pentru zilele de relaxare, sau chiar si pentru o iesire cu prietenii, te sfatuim sa adopti o tinuta rock-chic, asemeni vedetelor internationale. Curentul punk, care a reusit sa acapareze podiumurile de moda in sezonul rece, a dat nastere outfit-urilor rock-chic, din care nu lipsesc tartanul, ghetele cu tinte sau catarame si jachetele din piele. O camasa rosie, in carouri, poate reprezenta pata de culoare de care outfitul tau are nevoie pentru a iesi in evidenta in peisajul anost de iarna, in timp ce geaca din piele iti desavarseste look-ul, din care nu lipsesc colantii caldurosi.

Cum sa porti colantii din imitatie de piele

Must-have-ul acestui sezon, il reprezinta perechea de colanti din piele sau imitatie de piele. Desi aparent, colantii din piele par destul de pretentiosi, acestia pot fi purtati atat ziua, in tinute lejere sau de birou, cat si seara, la evenimente sau diverse petreceri.

Cum obtii o tinuta casual din care sa nu lipseasca niste colanti din imitatie de piele? Poti opta pentru varianta “safe”, asortand colantii cu o bluza oversized, sau poti adopta un outfit usor grunge, cu ajutorul unei camasi in carouri si a unui cardigan calduros.

La birou, pantalonii din piele, camasa clasica, alba, cardiganul supradimensionat si ghetele cu toc te vor ajuta sa obtii o tinuta office-chic. Nu esti adepta camasilor? O bluza sau un pulover imaculat o pot inlocui cu succes, pastrand in acelasi timp acel aer sobru, necesar la birou.

Pentru un eveniment sau o iesire in club, poarta colantii din piele cu o bluza larga, din matase si neaparat, botine cu toc. Jacheta din piele purtata alaturi de o pereche de pantaloni din imitatie de piele, te ajuta sa obtii o tinuta rock-chic, ideala pentru momentele de relaxare alaturi de prieteni, sau pentru o sesiune de cumparaturi.

Cum sa porti colantii cu paiete sau colantii metalizati

Aceste piese vestimentare ar trebui sa fie asortate cu mare grija, caci poti foarte usor sa obtii o tinuta vulgara, kitsch. De aceea, este ideal sa le incluzi in tinute casual si sa realizezi un contrast intre aerul glam pe care acesti colantii ii inspira si piesele vestimentare simple, pe care obisnuiesti sa le porti in timpul liber.

O tinuta compusa dintr-o pereche de pantaloni metalizati, aurii sau argintii, un top uni si o jacheta din denim, iti va asigura o aparitie interesanta.

Incearca sa lasi colantii metalizati sau cu glitter sa iasa in evidenta, mizand pe simplitate si discretie atunci cand vine vorba de celelalte piese vestimentare. Daca vrei sa ii porti in tinute de seara, incearca sa pastrezi aceeasi nota discreta si sa-i asortezi doar cu pulovere sau topuri supradimensionate si cu botine cu toc.

Cum sa porti colantii cu imprimeuri

Printurile animaliere, florale sau geometrice se regasesc cu precadere pe colantii propusi de marile branduri. Pantalonii supraelastici imprimati reprezinta piesele vestimentare statement ale acestui sezon. Acestea te vor ajuta sa iesi din anonimat, indiferent daca adopti o tinuta casual, in stilul ani `90 sau boema si plina de feminitate.

Iarna aceasta, joaca-te cu tendintele, lasa-te inspirata de moda anilor ’90 si adopta tinute casual compuse din colanti cu printuri colorate, pe care sa ii porti fie cu o bluza oversized, fie cu un tricou sport si o jacheta din denim. Colantii cu imprimeu floral sau animalier pastreaza-i pentru look-urile chic, din care puloverul tricotat sau bluza metalizata si incaltamintea cu toc nu trebuie sa lipseasca.

Colantii cu imprimeuri, fie ca sunt florale, abstracte sau animaliere, te pot ajuta sa obtii chiar si tinute sport, pastrand acea doza de feminitate cu ajutorul ghetelor cu toc. Imbraca o pereche de pantaloni cu print floral sau animalier, cu un tricou XXL si completeaza-ti look-ul cu un fes. In cazul in care nu ai aflat inca, fesurile sunt caciulile must-have din acest sezon.

Daca stilul sport nu te caracterizeaza, dar iti plac tinutele lejere, fa o schimbare si incearca un look indraznet cu ajutorul unei geci din piele si a unor botine de tip cowboy.

In cazul colantilor cu print animalier, se pastreaza aceleasi reguli ca la colantii cu glitter. Fiind piese statement, ar trebui sa fie asortate exclusiv cu haine cu un design minimalist.

Adopta si tu trendul colantilor in acest sezon! Pe langa faptul ca sunt caldurosi si lejeri, sunt indeajuns de chic si versatili, incat sa iti permita sa ii incluzi in destul de multe tinute.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x