Thursday, March 28, 2024

Imagini misterioase ale viitorului iPhone 6. Ce noutati ar putea aduce noul smartphone de la Apple

Must Read
Un utilizator misterios de pe Twitter a postat o serie de fotografii despre care sustine ca sunt carcasele viitorului iPhone 6.

61450837

In imagini, telefonul produs de compania Apple este prezentat in diferite etape de productie. Acesta are un ecran mai mare, mai subtire si curbat.

Utilizatorul nu a precizat de unde a obtinut prototipurile sau de ce acestea sunt ambalate in pungi de plastic, informeaza Daily Mail.

Acestea sunt cele mai recente imagini dintr-o lunga serie ce a incercat sa dezvaluie cum arata cel mai recent terminal de la Apple. Compania a refuzat sa ofere vreun detaliu despre viitorul smartphone.

BgS1azQCQAAXN2P

Zvonurile vorbesc despre 3 modele de iPhone 6: de 4 inci, de 4,7 inci (iPhone Air) si de 5.5 inci(iPhone Pro). iPhone-ul celor de la Apple are unul dintre cele mai mici ecrane de pe piata iar expertii au prezis ca ecranul de pe iPhone 5S va fi primul care va trece de bariera de 4 inci, dar s-au inselat.

- Advertisement -

Tim Cook, CEO-ul companiei, a declarat ca Apple a ramas la ecranele mai mici, pentru ca acestea sunt mai usor de folosit si sunt mai confortabile cand sunt tinute in mana.

Un alt zvon sustine ca Apple va folosi o noua camera frontala, de la Sony, pentru a imbunatati calitatea autoportretelor “selfie”. In prezent, compania japoneza furnizeaza majoritatea senzorilor pentru camerele foto de pe modelele actuale de iPhone.

BgS2XFoCYAAdds7

Neoficial, se vorbeste si de un model foarte subtire, intitulat “iPhone Air”. Apple a luat prin surprindere piata anul trecut, cand a lansat tableta foarte subtire iPad Air, si exista zvonuri care sustin ca Apple lucreaza la o versiune la fel de subtire pentru iPhone.

Noile terminale vor fi lansate in iunie, la conferinta dezvoltatorilor Apple, din San Francisco.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x