Friday, March 29, 2024

Ingrijirea extensiilor naturale

Must Read
Ingrijirea extensiilor naturale nu a fost niciodata mai usoara. Avem o piata larga de desfacere in ceea ce priveste extensia de par. Depinde doar de tine sa alegi ceea ce este mai bun pentru tine. Si aici ma refer la extensiile naturale sau cele sintetice. Atentie! In multe magazine se vinde par natural dar nu in totalitate. Par natural 100% integral gasesti la buenobia.ro. Iti recomand cu mare drag!

500x500-2

Extensiile naturale se ingrijesc exact ca si parul tau. Le poti spala cu acelasi sampon si balsam pe care il foloseai inainte de achizitionarea lor. Ingrijirea extensiilor naturale in procesul de spalare se refera la manevrarea lor delicat, cu atentie pentru a evita incalcirea firelor de par. Foloseste o masca de par din cand in cand! Putina hidratare nu strica niciodata, iar pentru varfuri, foloseste uleiul de argan, este cel mai bun din cate am incercat pana acum. Nu peria extensiile si parul, in general, in momentul cand acesta este ud. Sansele ca firele de par sa se rupa sunt mari.

Ingrijirea extensiilor naturale este strang legata de periajul lor. Necesita un periaj zilnic, delicat, incepand de la varfuri si urcand treptat spre radacini. Foloseste o perie profesionala pentru extensii. Iti recomand sa folosesti una din material natural, cum ar fi cea din lemn sau os. Aceasta nu electrizeaza excesiv firele de par si are dintii rari si netezi. Poti vedea aici mai multe detalii despre cum sa-ti alegi peria pentru extensii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x