Thursday, March 28, 2024

Fusta midi: trend alert in 2014

Must Read
Daca vrei sa obtii un look feminin si plin de eleganta, fusta midi este alegerea potrivita. Desi a fost purtata intens in anul ce tocmai a trecut, aceasta piesa vestimentara deosebita ramane in continuare printre preferintele publicului, ale creatorilor de moda si, cu siguranta, ale vedetelor. Dupa cum bine stii, fusta midi are lungimea pana la nivelul genunchilor sau chiar mai jos de acestia, pana la mijlocul gambei. Este o piesa clasica si poate fi purtata atat in tinute office, cat si in cele elegante sau casual.

Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca piesa vestimentara pe care o porti in partea superioara a corpului, fie ea bluza, tricou, camasa sau pulover, trebuie bagata neparat in interiorul fustei midi. Astfel vei reusi sa-ti evidentiezi talia si sa-ti alungesti optic picioarele. In continuare sunt prezentate cateva variante care ilustreaza cum sa porti fusta midi in 2014. Gaseste modelul preferat si incropeste tinuta potrivita!

Fusta midi in tinute casual

Vrei sa afli cum sa porti fusta midi in tinute casual? Specialistii Fashionlife.ro ti-au pregatit cateva exemple din care sa te inspiri. Prima varianta ar fi sa asortezi o fusta midi alba cu un top simplu, de culoare gri, si o vesta scurta din denim, fara maneci. Ca incaltaminte, poti sa alegi o pereche de pantofi stiletto in nuante de albastru pastel.

A doua varianta de tinuta casual implica o fusta midi din piele. Este un look delicat si neconventional in acelasi timp. Combinatia dintre fusta – pulover si sosete – tocuri apartine stilului girly, in timp ce detaliul cu liliacul si fusta din piele te va scoate din anonimat.

Fusta midi nu trebuie sa fie intotdeauna voluminoasa. Poti sa alegi o piesa eleganta si cu o croiala simpla daca vrei sa obtii o tinuta ingrijita. Prin urmare, poti sa optezi pentru o fusta midi stramta pe corp, o bluza alba in stilul lui Peter Pan, cu guler si un pardesiu bej. Accesorizeaza aceasta tinuta casual cu o pereche de ochelari de soare, niste pantofi cu catarame si prinde-ti parul cu un batic.

- Advertisement -

Iata si cea de-a patra varianta casual propusa de specialisti: poarta o fusta midi colorata cu un tricou cu imprimeu, un trenci si niste tenesi cu print. Completeaza look-ul cu un plic supradimensionat si un lant lung.

Fusta midi in tinute office

Fusta midi este alegerea perfecta pentru o tinuta office. Desi stilul office presupune combinatii de maro, gri, alb sau negru, indrazneste sa adaugi putina culoare in tinuta ta.

De exemplu, fie ca mergi la birou, fie la o intalnire de afaceri, combina o fusta midi colorata cu o camasa alba sau crem si adauga cateva detalii feminine, cum ar fi o curea, un lant si o pereche de cizme pana la genunchi.

Iti place culoarea maro? Atunci poti crea o tinuta office cu ajutorul unei fuste midi plisate si o bluza cu detalii feminine. Nu uita de balerini si de un accesoriu la gat. Sau alege o fusta midi alba, tot plisata, si o camasa colorata. Adauga tinutei accesorii maro: o curea subtire in talie, o geanta supradimensionata, tip servieta, si o pereche de balerini cu ciucurei.

Vrei o tinuta office alb-negru? Alege o fusta midi tip creion, in dungi, o bluza simpla, neagra si o pereche de sandale cu toc.

Pune o curelusa neagra in jurul taliei pentru a evidentia aceasta parte a corpului. Geanta office nu trebuie sa lipseasca din tinuta.

Fusta midi in tinute elegante

Vrei sa arati spectaculos la un eveniment? Alege o fusta midi tip creion cu paiete sau pietre. Asorteaza fusta cu paiete la o camasa in patratele si o pereche de pantofi cu platforma si curelusa pe glezna. Sau urmeaza exemplul actritei Blake Lively si combina fusta midi cu pietre cu un top simplu si un pantof nude cu toc stiletto. Vei obtine un look sofisticat si de efect!

De asemenea, poti obtine un look elegant si foarte sic daca optezi pentru o fusta midi plisata, un articol vestimentar foarte gratios. Asorteaz-o cu o bluza eleganta, un pantof cu toc si un plic.

Sursa foto: Pinterest

Fusta midi este piesa care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba deoarece scoate in evidenta feminitatea si este intr-un trend ascendent. Tu cum obisnuiesti sa asortezi fusta peste genunchi?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x