Thursday, March 28, 2024

Genti casual: iata cele 4 tendinte principale

Must Read
Geanta este de departe unul dintre cele mai importante accesorii feminine, care pe langa rolul practic, are menirea de a completa perfect tinuta adoptata. Pentru anul 2014, marile case de moda au impus modele excentrice de genti si posete, dar care isi demontreaza cu succes versatilitatea.

Lasand la o parte plicurile, posetele si clutch-urile elegante, ne vom referi strict la modelele de genti casual pe care designerii le propun pentru anul 2014. Cu franjuri sau cu diverse imprimeuri, in culori neutre sau in nuante vii, confectionate atat din piele perforata, cat si din materiale textile, gentile casual ale acestui an nu sunt doar niste simple accesorii, ci adevarate piese statement, avand puterea sa iti transforme look-ul intr-unul demn de admirat!

Iata care sunt tendintele principale in materie de genti casual.

Genti casual cu franjuri

Stilul boho-chic se instaleaza ca trend principal anul acesta, gratie gentilor casual cu franjuri. Din piele sau din materiale textile, franjurile iti transforma geanta intr-o adevarata piesa de rezistenta, care poate fi purtata la cat mai multe tinute. Poart-o alaturi de o rochie maxi si o geaca din denim, pentru a te bucura de un look cu influente hippie, sau ca accesoriu chic pentru cea mai casual tinuta.

Fie ca mizezi pe un model cross-body sau pe o geanta casual supradimensionata, un astfel de accesoriu cu franjuri reprezinta garantia unui look modern si original.

- Advertisement -
 H&M – 99 lei  H&M – 89 lei
 Bershka – 149 lei  H&M – 89 lei

Genti casual perforate

Unul dintre cele mai moderne accesorii ale acestui sezon, il reprezinta geanta casual din piele perforata. Designerii propun culori neutre, pamantii, dar si texturi metalizate, care devin piese centrale ale outfiturilor.

Opteaza pentru o geanta de dimensiuni XXL, cu reflexii metalizate si cu taieturi neregulate, in cazul in care vrei sa adopti o tinuta cat mai nonconformista, sau alege o geanta cu perforatii mici, aproape insezizabile daca vrei sa respecti trendul mizand totodata pe look simplu, clasic.

 Mango – 229 lei  Pull&Bear – 99 lei
 Meli Melo – 129 lei  Stradivarius – 169 lei

Geanta tip rucsac

La fel ca si gentile cu franjuri, geanta-rucsac aduce un aer boho-chic, de vara, tinutei tale. Desi gentile casual tip sac si-au facut destul de timid simtita prezenta in peisajul modei inca din vara anului trecut, iata ca in anul 2014, au pus stapanire pe colectiile designerilor.

Desi geanta tip sac nu are dimensiuni foarte mari, designul sau unic si foarte practic o face sa fie destul de incapatoare. Daca nu ai apucat pana acum sa iti cumperi o geanta casual sub forma de sac, iti sugeram sa iti indrepti atentia catre modelele cu ciucuri sau franjuri, din material textil sau din piele, acestea din urma fiind mult mai versatile.

 H&M – 99 lei  H&M – 89 lei
 Mango – 269 lei  Mango – 229 lei

Geanti casual cu imprimeuri

Dungi, printuri animaliere discrete, carouri, buline sau motive florale… spectaculozitatea acestor forme, i-au inspirat pe marii designeri sa dea nastere gentilor casual cu imprimeuri pline de personalitate. Creatorii au combinat tonurile neutre cu nuantele vii, printre cele mai populare jocuri de culori remarcandu-se portocaliu – negru, galben neon – negru sau tonuri de mov si roz cu umbre gri.

O geanta casual cu un print care sa te reprezinte si care sa iti scoata in evidenta tinuta, nu trebuie sa iti lipseasca de pe brat anul acesta.

 Meli Melo – 129 lei  Pull&Bear – 99 lei
 Dasha.ro – 59 lei  H&M – 89 lei

Acestea sunt cele mai populare modele de genti casual ale anului 2014, propuse de designeri. Daca in colectia ta de genti nu se regaseste cel putin un model din cele prezentate mai sus, nu iti mai ramane decat sa pornesti la cumparaturi in cautarea gentii care sa te reprezinte!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x