Friday, March 29, 2024

Poarta sandale in stilul tau!

Must Read
Desi mai sunt cateva saptamani pana la debutul sezonului estival, vremea calda de mai permite sa scoatem din garderoba sandalele noastre preferate. Insa pentru sezonul estival meriti din plin sa te rasfati cu sandale noi, noi venim in ajutorul tau prin prezentarea unei liste cu piese superbe. Iti prezentam cele mai frumoase modele, astfel indiferent daca vei alege una cu talpa joasa, cu toc stiletto, cu platforma sau cu talpa ortopedica, poti fii sigura, ca vei fi in tendinte. Trebuie sa-ti reamintim, ca magazinul online Matar.ro iti ofera incaltaminte de ultima moda, indispensabile fashionistelor adevarate.

Sandale cu talpa joasa

Sandale cu talpa joasa

Daca anul trecut au fost la moda sandalele gladiator, in acest sezon sandalele cu talpa joasa sunt cele in voga. Nu numai ca sunt mai speciale, dar sunt si confortabile. Poti alege din zeci de modele superbe, care pot fi asortate cu aproape orice tinuta. Daca optezi pentru sandale cu aplicatie florala, vei avea o tinuta foarte chic si tineresc. Aplicatiile, fie ca sunt decoratiuni de funde, floare sau tinte metalice, sunt in topul preferintelor in acest sezon. Combina-le cu fuste mini, cu rochii maxi sau cu pantaloni scurti. Modelele mai simple si elegante sunt ideale pentru evenimentele speciale, se pot asorta cu o rochie cocktail de culoare neagra – in acest caz iti recomandam sa alegi accesorii in nuante asemanatoare sandalelor. Daca esti mai inalta, sandalale cu talpa joasa vor una dintre alegerile potrivite in aceasta vara, deoarece poti fi eleganta si fara purtarea unor incaltaminte cu toc.

Sandale cu talpa ortopedica

Sandale dama cu talpa ortopedica

Talpa ortopedica este solutia ideala pentru doamnele si domnisoarele care vor sa fie la inaltime, dar nu pot sau nu vor sa se incalte cu tocuri. Talpile impletite si cele realizate din material de pluta, fac parte din modelele cele mai trendy ale acestui sezon. Nu numai ca sunt foarte comode, dar dau si un strop de eleganta tinutei. Fiind vorba despre un model feminin, iti recomandam sa-l asortezi cu piese vestimentare cu un stil asemanator: fuste mini, rochii maxi, pantaloni capri sau cu pantaloni foarte scurti. Nu este recomandat sa le porti cu pantaloni lungi, deoarece vor acoperi o mare parte din sandale, astfel ele isi vor pierde farmecul.

Sandale cu toc si platforma

Sandale dama cu toc

Sandalele cu toc au ramas la moda si acest an. Fie ca alegi una cu toc gros, cu toc mediu sau cu toc inalt stiletto, trebuie sa stii ca daca le asortezi corespunzator vei arata ca o adevarata fashionista. Se pot asorta cu aproape orice piesa vestimentara si cu siguranta vor oferi tinutei tale eleganta si feminitate.
Pentru tocuri inalte, pumps, stiletto cea mai perfecta combinatie este cu o fusta sau o rochie eleganta, dar vei avea o tinuta reusita si atunci cand le vei combina cu pantaloni din matase sau jeansi.
Daca alegi un model cu toc gros sau cu platforma, atunci iti recomandam sa-l asortezi cu fuste mai scurte sau cu jeansi skinny. Cele cu toc gros sunt ideale pentru iesiri in club sau la petreceri, deoarece au un aspect tineresc si indraznet.
Si in cazul acestor modele este valabil regula de aur: desi este aprope indiferent cu ce le asortezi, alege macar o piesa vestimentara sau un accesoriu in culoarea sandalelor.

Sandale decupate

Sandale dama decupati pe Matar.ro

Botul decupat in fata sau peep-toe, este un alt model care a ramas la moda si in acest an, atat in cazul pantofilor cat si in cazul sandalelor.
Sandalele cu talpa joasa cu bot decupat dau un aspect lejer si tineresc tinutei tale. Vor arata impecabil atat cu o fusta sau rochie de vara cat si cu pantaloni scurti sau skinny jeansi. In oferta noastra vei gasi modele extrem de colorate, pe care iti recomandam sa le asortezi cu piese vestimentare in culorile proaspete ale verii, pentru un look chic si modern. Sunt ideale pentru iesirile in parc, in oras sau chiar si pentru scoala.
Daca vrei sa ai o tinuta eleganta, alege sandale peep-toe cu toc. Fie ca vei alege o pereche cu calcaiul inchis sau deschis, vor da un aspect sexy si feminin tinutei tale. Cele decupate si la spate trebuie asortate cu fuste sau rochii, iar cele cu calcaiul inchis vor da un look elegant si atunci cand le vei combina cu pantaloni sau jeansi skinny.

- Advertisement -

Hai sa ne bucuram impreuna de inceputul verii! Te invitam sa alegi perechea perfecta de sandale!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x