Thursday, March 28, 2024

Rochia cu spatele gol, vedeta noului sezon

Must Read
Rochia cu spatele gol a reprezentat dintotdeauna o arma puternica de seductie feminina. Sofisticata, eleganta si misterioasa, ea dezveleste doar atat cat sa suscite imaginatia: doar contururi, umbre si curbe.

Prin urmare, nu este de mirare ca in 2014 rochia cu spatele gol a luat cu asalt podiumurile de moda si a fost pusa in scena in culori si croiuri spectaculoase de catre Carolina Herrera, Donna Karan, Marchesa, Hugo Boss, Ralph Lauren si Vera Wang. In nuante vibrante sau, din contra, in tonuri neutre, senzuale sau opulente, rochiile cu spatele gol au fost reinterpretate in maniere originale si au impresionat audienta in timpul Saptamanii Modei de la New York .

 Rochie rosie Carolina Herrera
 rochie cu imprimeu rochie cu imprimeu
 rochie donna karan rochie cu spatele gol
rochie hugo boss rochie cu spatele gol hugo boss
rochie gri rochie gri hugo boss
rochie neagra rochie neagra hugo boss

Indiferent de abordarea designerilor, rochia cu spatele gol creeaza un echilibru unic intre senzualitate si eleganta, redefinind conceptul de “sexy”. In timp ce cuvintele obisnuite pe care le asociem cu “sexy”, decolteu adanc, tinute scurte si mulate, te pot face foarte usor sa treci granita de la sexy la vulgar, rochia cu spatele gol pastreaza intotdeuna doza necesara de mister.

rochie galbena rochie galbena marchesa
 rochie gri ralph lauren
rochie ralph lauren rochie cu spatele gol ralph lauren
rochie vera wang rochie cu spatele gol vera wang
vera wang rochie neagra vera wang

Rochia cu spatele gol – ghid de buna purtare

Rochia cu spatele gol este o inventie menita sa puna in evidenta doar aceasta zona a corpului tau. Restul ramane in umbra insa ajuta la directionarea atentiei spre suprafata lasata la vedere. Urmand linia coloanei vertebrale, aceasta portiune a corpului femeii devine extrem de sexy mai ales atunci cand adancitura coboara in zona lombara sau chiar mai jos.

Poti lua in calcul rochia cu spatele gol doar atunci cand pielea ta arata impecabil. Asadar, nu rata o sedinta de ingrjire corporala intr-un spa. In afara de exfolierea si hidratarea pielii vei avea parte de cateva clipe de relaxare. La final, daca esti atenta la postura iar muschii spatelui sunt tonici, rochia cu spatele gol devine pentru tine o arma naturala de seductie in masa!

- Advertisement -

Ultimul lucru pe care l-ai dori pe spatele lasat liber este sa ti se vada sutienul care te va indeparta complet de aspectul vibrant al rochii, deci, alegerea unei lenjerii bune pentru a fi purtata sub aceasta rochie este esentiala. Daca nu ai sani fermi, cupele adezive ar putea reprezenta cea mai buna varianta.

Rochia cu spatele gol de seara

Aceste tinute au revenit in forta in colectiile designerilor.

Pentru un eveniment de gala, rochia cu spatele gol este solutia perfecta pentru ca te va scoate intr-un mod elegant din anonimat. Poti alege atat modele midi cat si lungi, accesorizand outfitul cu un clutch, o bratara simpla sau o pereche de cercei.

Cele mai potrivite coafuri sunt fara indoiala cocurile sau coada de cal. Spatele gol este elementul cheie al intregii tinute, asa ca trebuie sa fie in centrul atentiei.

rochie neagra rochie neagra cu spatele gol
rochie verde cu paiete rochie rosie

Iata ce modele gasesti in magazine:

rochie bershka
Bershka, 169 lei
rochie zara
Zara, 229 lei
rochie zara cu spatele gol
rochie h and m
H&M, 159 lei
rochie cu spatele gol

Rochia cu spatele gol casual

Pentru zi, mai intai trebuie sa balansezi spatele gol cu o tinuta simpla fara decolteu. Evita colierele masive si cerceii supradimensionati. Accesorizeaza rochia cu spatele gol de zi cu un clutch de dimensiuni medii si o pereche de incaltari joase sau cu toc mediu. Pentru a compensa lipsa bijuteriilor poti alege un clutch cu aplicatii. Un coc messy sau o impletitura romantica va completa in mod armonios look-ul tau casual.

rochie cu flori rochie neagra
rochie leopard rochie cu imprimeu floaral

Iata ce modele poti gasi in magazine:

rochie cu imprimeu floral
Stradivarius, 149 lei
rochie alba
Zara, 229 lei
rochie alba zara
rochie bleumarin
Zara, 229 lei
rochie zara

Puterea unei rochii cu spatele gol este o metoda sigura de a-i face pe altii sa se uite la tine de fiecare data cand treci pe langa ei. Fiecare femeie are nevoie de o asemenea rochie in garderoba sa, daca adora sa fie admirata!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x