Saturday, April 20, 2024

Simple Jobs – castigi bani de acasa simplu si usor

Must Read
Probabil ca de-a lungul timpului ai incercat nenumarate oferte de munca la domiciliu si nu ai reusit nicicum sa faci vreun ban. Eu personal am descoperit cateva metode foarte bune de a face bani online. Sunt site-uri prin care am reusit sa retrag sume de bani importante. Blogul e o solutie foarte buna prin care poti face bani. Monetizarea lui se poate face prin advertoriale, bannere platite, vanzarea de produse prin afiliere, introducere de link-uri etc.

home

Din pacate nu toate metodele aduc foarte multi bani in buzunare, insa din multele mele incercari reusite si nereusite am ajuns sa fac o selectie pentru care merita sa muncesti pentru a castiga ceva bani. Personal cred ca blogul e o sursa foarte buna de castig. Postarile platite sunt la mare cautare acum, iar acestea aduc si bani frumosi in functie de valoarea blogului tau.

In articolele trecute am postat cateva metode despre cum sa faci bani online si cateva metode. Astazi voi veni cu o METODA NOUA DE FACUT BANI ONLINE SIMPLU SI USOR! Simple Jobs se numeste site-ul care iti aduce bani online in functie de activitatea ta. Pe scurt: indeplinesti task-urile de pe site si primesti banii promisi.

  1. Iti creezi cont GRATUIT si primesti in contul tau 5$
  2. Recomanzi si castigi din recomandari cate 0,5$ pentru fiecare membru activ inscris
  3. Rezolvi diferite task-uri simple pentru care primesti intre 0,5$ si 20 $ in functie de complexitate

Mai jos am facut un print screen cu o parte din joburile disponibile pe site. Majoritatea joburilor prezente pe simple jobs cer sa: dai like la o pagina de Facebook, sa verifici o pozitie a unui site in motorul de cautare Google.ro sau sa scrii articole despre anumite teme.

Fiecare task are suma scrisa imediat langa titlul jobului. Astfel, stii din start cu cat vei fi platit! Te poti inscrie de aici: CLICK. Pentru intrebari, lasa un comentariu!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x