Thursday, March 28, 2024

Noul iPhone 6 a fost lansat deja în Piaţa Obor

Must Read
Aşteptat cu sufletul la gură de milioane de utilizatori din întreaga lume, noul iPhone 6 a fost lansat deja în Piaţa Obor din Capitală, cu o zi înaintea lansării oficiale. Asta cu toate că la reprezentanţele Apple din complexul comercial “Dragonul Roşu” telefonul se găsea deja de trei luni.

noul_iPhone_5_din_obor

Reprezentantul companiei din Obor a declarat că este vorba de o promoţie specială. “Haoleu, să n-am parte de copilaşi, că nu-l dădeam dacă nu aveam sărăcie acasă. E orijinal sută la sută, şăfule”, aa declarat acesta. Preţurile variază în funcţie de echipare, de la “heftin să moară mama” până la 300 de euro.
Deşi este considerat un telefon revoluţionar, vânzările de iPhone 6 din “Dragonul Roşu” au înregistrat căderi vizibile. “Deja este un model depăşit, la noi a apărut de vreo două săptămâni iPhone 7, care este mult mai bun, are dual-sim şi antenă să prinzi TV pe el”, a explicat De Tze Ba, dealerul principal din zonă.

Sursa: PAMFLET by TimesNewRomman.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x