Friday, March 29, 2024

Cum sa porti tenisii in aceasta toamna: 12 tinute must-try

Must Read
Tenisii au castigat tot mai multa popularitate in ultimele sezoane. De altfel nu sunt singurele piese sport care s-au strecurat atat pe podium, cat si in moda strazii. Ei adauga o nota cool oricarei tinute, de la stilul casual pana la cel sport sau rock-chic. In comert vei gasi o multime de modele cu diferite imprimeuri sau nuante, care sa se potriveasca tinutelor tale sau starilor tale de spirit. Urmatoarele tinute cu tenisi te vor face sa te indragostesti iremediabil de acest tip de incaltaminte si sa renunti tot mai des la pantofii cu toc in favoarea lui.

Piesele din denim si tenisii, tinutele perfecte pentru orice zi

Daca esti pasionata de piesele din denim, cu siguranta te vor incanta aceste tinute cu tenisi. O pereche de blugi simpli, o camasa de blugi, o geaca din piele sau un trench intr-o nuanta intensa si, bineinteles, o pereche de tenisi albi – toate intr-un singur outfit. Simplu, dar de efect!

tinuta din denim cu tenisi tinuta denim si tenisi

Almost all white – tinute extrem de chic

Feminine, chic si simple – asa sunt aceste tinute cu tenisi. Tinutele all white sunt mult mai interesante alaturi de o piesa vestimentara sau un accesoriu intr-o alta nuanta. Daca nu ai un dress code sombru impus la locul de munca sau la scoala, poti adopta o astfel de tinuta chiar si pentru o zi mai speciala. Cine a spus ca tenisii se potivesc doar la tinute sport?

tinuta in alb si tenisi tinuta in alb si tenisi

Tenisi + sacou = tinute smart casual de efect

Sacourile se numara printre piesele vestimentare vedeta ale sezonului, asa ca nu ar trebui sa eviti sa investesti in unul. Vei putea compune o multime de tinute cu ajutorul lui, unele mai creative ca altele. Fie ca optezi pentru unul cu doua randuri de nasturi, fie ca alegi unul cu detalii rock, tinutele tale vor cuceri lumea.

tenisi si sacou sacou si tenisi

Tenisi si leggins? Fashionistele au votat – DA!

Esti obisnuita sa porti leggins mai mult in club sau la iesirile de seara? Ei bine, fashionistele din intreaga lume au decis ca acest tip de pantaloni este mult prea sexy pentru a fi purtat doar in astfel de momente. Alaturi de o pereche de tenisi, vei obtine o tinuta interesanta, comoda si versatila. In zilele friguroase nu uita de puloverul lung, geaca de piele si un fular sau o esarfa calduroase.

- Advertisement -
tenisi si leggins tenisi si leggins

Tinute rock-chic si tenisi pentru rebela din tine

Look-ul bad girl este extrem de sexy si iti da incredere in tine. Cum poti sa adopti astfel de tinute cu tenisi? Mizeaza pe piese vestimentare din piele, detalii cu tinte, accesorii gotice si o atitudine pe masura. Pentru o nota feminina, opteaza pentru o fusta maxi intr-o nuanta pasionala.

tinute rock si tenisi tinuta rock chic si tenisi

Imprimeuri si tenisi, originalitate la puterea a doua

Inca ne mai putem bucura de cateva zile calduroase in aceasta toamna, asa ca nu ar trebui sa aranjezi pe ultimul raft fustele sau rochiile cu imprimeuri. Fie ca alegi o rochie cuminte, cu un imprimeu in dungi, sau o fusta cu desene indraznete, completeaza tinutele cu tenesi.

tenisi cu rochie cu imprimeu tenisi cu fusta cu imprimeu

Nu ai nicio pereche de tenisi? Nu mai sta pe ganduri si pleaca la shopping. Acest tip de incaltaminte reprezinta o investitie de succes pentru garderoba ta. Compune si tu cele mai trendy tinute cu tenisi in aceasta toamna.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x