Thursday, March 28, 2024

Pantofi superbi din colectiile toamnei 2014

Must Read
Pantofii se numara printre cele mai iubite accesorii si nici nu este de mirare, avand in vedere ca ei reusesc sa scoata din anonimat orice tinuta. Poate ca acesta este unul dintre motivele pentru care pantofii nu ar trebui sa devina niciodata neglijabili in compunerea unui outfit. Dupa ce ne-am delectat privirea cu colectiile toamnei 2014, cu greu ne-am abtinut sa alegem doar cateva modele de pantofi superbi.

Iata o selectie pretioasa cu cei mai frumosi pantofi ai acestui sezon!

Pantofii cu varful ascutit, mereu la moda

Pantofii cu varful ascutit nu se vor demoda prea curand, ceea ce este o veste buna pentru ca doar un astfel de model poate sa ofere gratie si eleganta unei tinute vestimentare. Fie ca optezi pentru unii cu toc inalt si detalii chic, fie ca alegi unii fara toc, dar cu un imprimeu animal print – asa cum sunt cei din colectia Jimmy Choo, tot vei fi o aparitie sexy.

pantofi cu varful ascutit pantofi cu varful ascutit
pantofi cu varful ascutit pantofi cu varful ascutit

Pantofi superbi: detalii pretioase

Pantofii cu detalii pretioase te vor scoate mereu din incurcatura atunci cand va trebui sa participi la un eveniment special. Ei vor oferi acel aer elegant si distins de care ai nevoie la o tinuta de seara. Daca pana acum doar partea din fata a pantofilor era accentuata de designeri, acum a venit timpul si tocului sa devina vedeta. Paiete vesele, detalii grafice sau pietre semipretioase incrustate, toate menite sa imbogateasca aspectul incaltamintei de toamna.

pantofi cu accent pe toc pantofi cu accent pe toc
pantofi cu accent pe toc pantofi cu accent pe toc

Pantofii cu toc gros, chic si confortabili

Poti sa fii sexy si sa te simti si confortabil in acelasi timp? Da, cu o pereche de pantofi superbi si moderni, cu tocul gros. Opteaza pentru unii de inspiratie Oxford sau pentru mocasini cu toc inalt, detalii din piele si metal atunci cand abordezi tinute office. Nimeni nu poate contesta faptul ca stilul retro are farmecul lui aparte. Iar in aceasta toamna designerii s-au jucat cu nuante si modele, lasand in spate aspectul monoton si sombru al incaltamintei de toamna.

- Advertisement -
pantofi cu toc gros pantofi cu toc gros
pantofi cu toc gros pantofi cu toc gros

Pantofi superbi: imprimeuri interesante

Modelele simple de incaltaminte nu te mai impresioneaza? Inspira-te din acesti pantofi superbi atunci cand pleci la cumparaturi! Spre exemplu, nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba o pereche de pantofi pictati avangardist ori unii cu un imprimeu clasic – houndstooth ori snake.

pantofi pictati pantofi superbi
pantofi cu imprimeu pantofi superbi

Nota glam in raftul cu pantofi

Pantofi in nuante metalizate sau de lac, detalii artistice, sclipiri de diamant, note avangardiste – toate in acest sezon. Uita de pantofii clasici si achizitioneaza cel putin un model cu aspect indraznet. Ai grija, insa, sa nu exagerezi la capitolul vestimentar. Nu incarca outfitul, ci mizeaza pe piese simple.

pantofi superbi pantofi superbi
pantofi superbi pantofi superbi

Oficial s-a deschis sezonul de achizitionare a incaltamintei pentru toamna 2014. Dupa ce te-ai delectat cu acesti pantofi superbi, porneste vanatoarea fashion si gaseste acele perechi la care visezi de mult timp.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x