<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup

Traian Băsescu îl toacă pe Ponta pe tema bugetului

Deși legea spune că Guvernul trebuie ca în fiecare an, cel târziu pe 15 noiembrie, să prezinte un proiect de buget, Victor Ponta nu a făcut asta. Președintele Traian Băsescu îl trage la răspundere pe premierul plecat în concediu după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Băsescu a făcut apel și la Gabriel Oprea, cel care-i ține locul lui Ponta în fruntea Executivului.

”Faptul ca premierul nu e in Bucuresti nu e o scuza, ministerele pot pune la dispozitia publicului macar proiectul de buget.

Cer in mod expres ca guvernul sa fie in masura ca in cel mai scurt timp sa prezinte proiectul, cu atat mai mult cu cat in spatiul public sunt discutii extrem de consistente legate de cresterea, scaderea taxelor, nimeni nu stie ce se intampla, alocari pentru investitii, proiecte de mediu, culturale.

Firmele nu isi pot proiecta anul 2015 fara o imagine a bugetului si a Codului fiscal.

Dincolo de prioritatile pe care Parlamentul le-a exercitat in aceste zile, prioritatea majora pentru Romania e un proiect de buget.

Firmele, cetatenii nu stiu cum sa-si proiecteze anul 2015 in lipsa bugetului si a informatiei daca vor creste sau nu taxele.

Fac apel inclusiv la vicepremierul Oprea, care gestioneaza problemele curente acum, la accelerarea proiectului de buget si la punerea cat mai rapida in dezbatere.”, a spus Băsescu.

63% Not So Good

The Good

  • Nunc varius nibh at tortor
  • Sed sodales posuere venenatis
  • Donec blandit tellus placerat
  • Mauris varius, ligula non commodo

The Bad

  • Vestibulum sed erat eget libero
  • Sed ut purus a felis pharetra mollis
80 % Fashion
60 % Beauty
40 % Fitness
70 % PerformanceRelated Posts


Certificat WebziareziareStiri Revista Presei