Thursday, March 28, 2024

BLACK FRIDAY în străinătate: Magazine online cu REDUCERI care livrează şi în România

Must Read

Black Friday începe oficial în străinătate pe 28 noiembrie şi continuă în weekend, în timp ce alte magazine oferă reduceri substanţiale cu câteva zile înainte. Printre acestea se numără mai multe site-uri care livrează şi în România.

Macy’s, de exemplu, celebrul lanţ de magazine din Statele Unite dedicat celor cu venituri medii, pregăteşte reduceri la haine, mobilă şi decoraţiuni pentru vineri, 28 noiembrie. În plus, printre ţările în care livrează gratuit figurează şi România.

John Lewis, retailerul din spatele celor mai viralizate reclame de Crăciun, nu a făcut publice detalii despre promoţiile pregătite pentru Black Friday. Magazinul va oferi 100 de promoţii online şi în magazine, dintre care cele mai multe vor fi la departamentele de tehnologie şi electrice. Retailerul livrează şi în România, pentru o taxă de 7,5 lire sterline (aproximativ 50 de lei), şi o perioadă de livrare de 6-8 zile.

Şi retailerul Sears oferă reduceri de Black Friday şi livrează şi în România.

- Advertisement -

Pentru cei pasionaşi de fotografie, Adorama si BHphotovideo au toate produsele posibile şi le aduc şi în România. Ambele au deja preţuri foarte mici.

FragranceX.com Large Banner

BLACK FRIDAY SALE: 2014  EXTRA 20% OFF SALE ITEMS

Jesse Tron, reprezentantul unei asociatii de comercianti:

Şi Amazon are deja mai multe produse disponibile pentru Black Friday, dar pentru a primi cumpărăturile în România, trebuie să comandaţi pe Amazon.co.uk sau pe varianta germană Amazon.de şi americană Amazon.com, unde opţiunile de livrare sunt şi mai bune. Există şi ebay.de şi ebay.at.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x