Thursday, March 28, 2024

Black Friday in SUA. Americanii prefera cumparaturile online, iar mall-urile fac eforturi disperate pentru a atrage clienti

Must Read

Si, daca e clar ca toata lumea adora reducerile, in ultimii ani a scazut semnificativ numarul celor care stau la cozi si dau din coate ca sa cumpere ce-si doresc. Cei mai multi obtin aceleasi reduceri facandu-si cumparaturile online. Iar mall-urile se dau peste cap sa-i atraga inapoi printre rafturi.

Traditionalele taieri din preturi nu prea mai sunt de ajuns ca sa atraga oamenii in magazine dupa masa copioasa de Ziua Recunostintei. Un sondaj recent a aratat ca doar 28% dintre cumparatori vor merge la cumparaturi… fizic. Ca sa merite deplasarea, mall-urile se intrec in oferte.

FragranceX.com Large Banner

- Advertisement -

BLACK FRIDAY SALE: 2014  EXTRA 20% OFF SALE ITEMS

Jesse Tron, reprezentantul unei asociatii de comercianti:

“Ofera tot felul de facilitati, de la cele clasice precum valetii care iti parcheaza masina si impachetarea gratis a cadourilor, la unele noi precum diferite variante de distractie si modalitati noi de a interactiona cu Mos Craciun”.

Unele magazine ofera reduceri mai mari decat cele de pe internet si se ocupa de transportul cumparaturilor acasa. Altele ofera asistenta prin telefon celor care sunt deja in magazin, ca sa-i ajute sa economiseasca timp. Dincolo de asta, multi cred ca mall-urile au un avantaj greu de reprodus in spatiul virtual.

Todd Jerscheid, directorul unui mall:

“Mall-ul e o experienta de socializare. Multora le place sa vina cu toata familia la cumparaturi, sa gaseasca produse ieftine si sa petreaca timp impreuna.”

In sezonul de cumparaturi care incepe in acest weekend si se termina la sfarsitul lunii decembrie, americanii vor cheltui peste 600 de miliarde de dolari, dintre care 89 miliarde de dolari in magazine virtuale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x