Friday, March 29, 2024

Balul liberal 2014 – Peste 1.000 de participanți la primul BAL al marelui PNL

Must Read

Peste 1000 de liberali și simpatizanți ai Partidului Național Liberal (PNL) din județul Mureș au participat vineri, 13 decembrie, la „Balul Liberal 2014″, manifestare ajunsă la cea de-a 19-a ediție. Balul a fost găzduit, la fel ca și anul trecut, de Salonul „Pink” al Hotelului „President” din Târgu-Mureș, adunându-i laolaltă pentru prima dată pe liberali și foștii democrat-liberali mureșeni, care au profitat de ocazie pentru a socializa și a întări legăturile dintre vechii și noii membri ai partidului.

Ciprian Dobre și Dorin Florea discursuri pentru viitor

Cei doi copreședinți ai Alianței Creștin Liberale, Ciprian Dobre și Dorin Florea, au fost bineînțeles în centrul atenției, fiind singurii care au și avut discursuri în fața celor prezenți. În semn de curtoazie, primul care a luat cuvântul a fost primarul Dorin Florea. „S-a reușit formarea unui partid puternic, lucru pentru care vă felicit pe toți, lucru care la Târgu-Mureș s-a realizat în mod firesc, fără scandaluri, fără ambiții, ceea ce este un lucru meritoriu. Am reușit să transmitem o notă de încredere și de speranță tuturor că este posibilă această construcție, iar faptul că am câștigat alegerile aduce o doză mare de speranță care se pune în județul Mureș. Nu uitați de uriașa responsabilitate, deoarece, atât eu, cât și Ciprian Dobre suntem deciși să rămânem alături de români, să rămânem cu un altfel de politică, și într-adevăr să dăm speranță miilor de români care au demonstrat că în această țară unii nu pot face orice vor”, a precizat Dorin Florea. Liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre, a vorbit celor prezenți despre echipa existentă, uniunea între municipiul capitală de județ și administrația județeană. „Suntem doi oameni foarte încăpățânați (nr. – Dobre și Florea), doi oameni la care ne place victoria, doi oameni care nu suntem obișnuiți să pierdem. Suntem doi oameni care am rămas în picioare, nu pentru familiile noastre, ci pentru ceea ce înseamnă municipiul Târgu-Mureș, și ce credem că înseamnă județul Mureș. Județul Mureș astăzi are cea mai puternică echipă politică pe care a avut-o vreodată. Mergeți pe mâna noastră, vom câștiga”, a declarat Dobre. În plus liderul liberal a vorbit de importanța funcționării noii structuri politice liberale. „Cred că dezvoltarea economică a județului Mureș, a municipiului Târgu-Mureș trebuie să fie prioritatea zero a echipei liberale. Cred, de asemenea, că una din prioritățile noastre trebuie să fie aplicarea legii corect în județul Mureș. Este bine că suntem în această seară toți împreună, marele Partid Național Liberal va avea cel mai greu cuvânt de spus în județul Mureș și în municipiul Târgu-Mureș. Garanția acestui lucru sunt doi oameni care sunt în fața dumneavoastră și pentru acest lucru își asumă răspunderea. Ne asumăm răspunderea în fața dumneavoastră, în fața mari familii liberale, acum când se încheie 2014. Sărbători fericite! La mulți ani!, și să ne vedem cu bine în 2015, sănătoși, apți de muncă și cu gânduri bune”, a spus Ciprian Dobre.

Distracție, voie bună și gânduri de bine

- Advertisement -

Evenimentul monden a început vineri, la orele 17.00, moment în care în fața cunoscutului hotel târgumureșean invitații nu au contenit să mai vină. În scurt timp, una dintre cele mai mari săli de evenimente din municipiu a fost arhiplină, atât de membri și simpatizanți, cât și de invitați din toate categoriile sociale și partide politice. Cei prezenți s-au bucurat, pe lângă muzica de calitate, mâncarea și băutura de nota zece, de o atmosferă relaxată, plină de voie bună și bun-gust.

Elita medicinii mureșene alături de liberali

Unii dintre cei mai importanți medici din județ, Horațiu Suciu și Radu Deac, au fost prezenți vineri la Balul Liberal, fiind întreținuți aproape toată seara de cei doi lideri, Dorin Florea și Ciprian Dobre. În plus, au mai fost prezenți managerii celor două spitale din Târgu-Mureș, dr. Ovidiu Butuc și dr. Claudiu Puiac.

Primarii liberali dornici de vremuri mai bune

Elita administrației locale liberale a județului Mureș a fost prezentă la bal, alături de principalii lor oameni de încredere. Toți și-au dorit pentru noul an proiecte cât mai multe, realizate pentru binele comunităților pe care le reprezintă. Dintre cei prezenți îi menționăm pe primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară, primarul orașului Sărmașu, Ioan Mocean, viceprimarul municipiului Sighișoara, Dan Bândea, primarul comunei Gurghiu, Laurențiu Boar, primarul comunei Nadeș, Ivan Laszlo Erhardt, primarul comunei Saschiz, Ovidiu Șoaită, primarul comunei Râciu, Ioan Vasu, primarul comunei Pogăceaua, Viorel Șuteu, primarul comunei Zagăr, Cornel Tânțăreanu, primarul comunei Vătava, Zaharie Șular, primarul comunei Ațintiș, Halmagyi Zoltán, primarul comunei Ogra, Marian Palaghia, și mulți alții.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x