Friday, March 29, 2024

MASTERCHEF SEZONUL 5. Ei sunt cei 3 care se lupta pentru marele titlu. Doar unul va pleca acasa cu un cec de 50.000 de euro

Must Read

Competitia Masterchef este pe ultima suta de metri, iar semifinala de luni seara a fost sub semnul cifrei trei.

Concurentii au avut parte de trei probe de foc si tot atatia au reusit sa ajunga in finala care va avea loc marti, 23 decembrie. Cei sase semifinalisti au incercat sa ii convinga pe chefi ca merita marele titlu, iar acest lucru nu a fost deloc usor. Au lucrat in echipa, s-au reintalnit cu propriile greseli, dar si cu reusitele, pentru ca mai apoi punctele primite din partea juratilor sa faca diferenta.

Semifinala Masterchef a fost gandita ca un maraton – format din 3 probe de foc. Concurentii, grupati in trei echipe, dar aflati in competitie unul impotriva celuilat, au primit de fiecare data note din partea chefilor.

Chef FOA: “Voi trebuie sa alegeti un preparat de Masterchef. Dar nu pentru voi. Pentru oponentul vostru.”

- Advertisement -

Pentru prima proba, aspirantii la marele premiu si-au facut singuri cumparaturile – cu doar o suta de lei. Apoi, au gatit fata in fata, timp de 90 de minute. Calatoria culinara este aproape de final, asa ca asteptarile juratilor au fost mari, iar criticile pe masura. Ciprian, desi a fost pus in dificultate de Andreea, a reusit sa obtina cel mai mare punctaj. A doua proba s-a dovedit a fi insa mult mai dura pentru toti.

Chef Hadean: “Va veti reintalni cu propriile greseli si veti avea ocazia sa ne aratati ca ati invatat din ele.”

Au fost nevoiti sa gateasca unul dintre preparatele care, in trecut, i-a pus in dificultate. In cele din urma, concurentii si-au transformat vechile esecuri in succese. Apoi, semifinalistilor li s-a dat ocazia sa straluceasca.

Chef Patrizia: “Vrem sa veniti cu unul dintre cele mai bune preparate ale voastre…”

Dupa trei probe traite la intensitate maxima, au fost desemnati si finalistii. Marti, 23 decembrie, la Pro TV, de la 20.30, vom afla cine este castigatorul titlului de Masterchef, care va pleca acasa cu un cec de 50.000 de euro.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x