Olguta Vasilescu, inca un plagiat in PSD?

UPDATE

Olguta Vasilescu a organizat o conferinta de presa despre subiectul “arzator” al zilei. Aceasta sustine ca tot capitolul 7, despre care se vorbeste ca a fost copiat, este opera sa, ea fiind victima acestui plagiat.

Aveti mai jos cele mai importante declaratii.

„Există un program de detectare a plagiatului, cel după care toate instituţiile care vor să verifice un plagiat pot să-l acceseze şi să facă asta. Acesta se cheamă detectareplagiat .ro. Astăzi am foat informată de presă că lucrarea mea de doctorat ar fi plagiata. Este inutil să vă spun că sociologul nu a fost aproape deloc cercetat in România. Există puţine studii despre el. Tocmai pentru că nu există materiale pe care să le citesc m-am înhămat la traducerea lui Vilfredo Pareto”

 

 

Universitatea Bucureşti solicită Consiliului Naţional de Etică sa analizeze teza de doctorat sustinuta in 2007, la Facultatea de Sociologie de catre primarul Craiovei, Olguta Vasilescu. Teza acesteia este suspectată de plagiat, deoarece mai multe pasaje sunt neatribuite, iar unul dintre capitole este copiat integral. Primarul oraşului Craiova, Olguţa Vasilescu a anunţat pe pagina sa de Facebook că v-a organiza o conferinţă de presă în care să vorbescă despre acest subiect. „La ora 14, organizez conferinţă de presă, pe subiectul “arzător” al zilei”, a scris Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu este primarul municipiului Craiova din iunie 2012, anterior ea fiind senator PSD.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.