Thursday, March 28, 2024

Rochiile din dantela, noua definitie a rafinamentului

Must Read
Ca femei, ne dorim intotdeauna sa avem tinute pline de stil si eleganta, care sa ne puna in evidenta si sa starneasca numai remarci pozitive si complimente la adresa noastra, indiferent de evenimentul la care participam. Drept urmare, trebuie sa profitam de toate oportunitatile care apar in acest sens. Chiar daca multe doamne si domnisoare prefera sa acorde o importanta mai mare design-ului decat materialului din care o piesa vestimentara este confectionata, trebuie sa stii ca materialul conteaza cel putin in aceeasi proportie cu design-ul, atunci cand vine vorba despre efectul pe care aceasta trebuie sa il aiba asupra privitorilor. De aceea, astazi iti vom vorbi despre rochiile din dantela: de ce sa le purtam, si ce modele de astfel de rochii sa adoptam, in functie de ocazie.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Pentru ca momentele speciale apar iminent in viata noastra, este obligatoriu ca orice femeie care se respecta sa aiba in garderoba cel putin o rochie de seara lunga. Alegerea unei rochii de seara lungi implica o atentie deosebita la detaliile care o pot transforma intr-o tinuta de efect, spectaculoasa, care sa ne avantajeze si care sa se si potriveasca cu categoria de eveniment la care participam. In acest sens, o cohie lunga din dantela este alegerea ideala, din foarte multe considerente: pe de o parte, dantela in sine este unul dintre cele mai sofisticate materiale, drept urmare va avea un efect deosebit asupra conturarii imaginii tale.

Daca esti in cautarea unei rochii lungi de dantela, iti recomandam calduros rochia Emerald rosie, confectionata din dantela rafinata neagra, suprapusa peste o captuseala in tonuri seducatoare de rosu aprins., Rochia de seara lunga, tip sirena, se remarca atat prin pretiozitatea materialelor din care este croita, cat si prin design-ul deosebit de extravagant si asocierea cromatica de efect, dintre doua culori extrem de puternice: rosu si negru. Trena lunga iti confera un aer usor dramatic, iar decolteul in V si spatele usor decupat sporesc senzualitatea tinutei tale. Poti purta aceasta rochie lunga din dantela la ocaziile speciale, care se desfasoara in locatii pretentioase si impun un cod vestimentar sofisticat.

rochie-lunga-din-dantela

Petrecerile de tip cocktail se numara printre evenimentele de top la care o femeie participa, si sunt si cele mai dese categorii de ocazii la care suntem invitate. Foarte confortabile si elegante, aceste petreceri au propriul lor cod vestimentar, asa ca e necesar sa te asiguri ca dispui de o rochie cocktail pentru a evita situatiile in care primesti o astfel de invitatie si nu stii ce sa porti. Exista diferente considerabile intre o rochie cocktail si o rochie de seara, diferente pe care le-am detaliat in articolul dedicat acestor doua piese vestimentare extrem de populare printre femei. De aceea, asigura-te ca nu iti lipseste o rochie cocktail in adevaratul sens al cuvantului!

Pentru o aparitie de efect la petrecerile de tip cocktail, Miss Grey iti porpune rochia midi din dantela Lady, croita intr-un design deosebit de elegant si chic simultan. Dantela este suprapusa peste o captuseala bej, care evidentiaza pretiozitatea materialului, si se remarca prin volanul subtil de la spate, care ii confera un aer deosebit de original, modern si rafinat. Aceasta rochie midi din dantela este ideala pentru sezonul rece, atat datorita culorilor sale, cat si design-ului cu maneci lungi. Formele tale sunt usor si discret accentuate, datorita faptului ca materialul se pliaza perfect pe trup, iar impactul acestei tinute rezida tocmai in combiantia dintre simplitate, eleganta, rafinament, stil si modernitate.

- Advertisement -
rochie-midi-din-dantela

Si, pentru ca ocaziile speciale si petrecerile semi-formale de tipul cocktail nu sunt singurele evenimente care iti improspateaza viata, vom vorbit si despre tinutele pe care le putem purta la petrecerile in adevaratul sens al cuvantului, cum ar fi iesirile in club, zilele de nastere, petrecerile onomastice, majoratele sau balurile de inceput de an. Daca iti doresti sa impresionezi la un astfel de eveniment, asigura-te ca detii in garderoba cel putin o piesa vestimentara care sa imbine elemente de senzualitate, eleganta, modernitate si un aer tineresc deopotriva. Pentru a te face remarcata la nivel pozitiv, nu este recomandat sa exagerezi sub nicio forma: nu adopta nici tinute mult prea extravagante sau vulgare, dar nici tinute prea cuminti. In ambele cazuri, nu vei reusi decat sa atragi priviri suspicioase si comentarii urate la adresa imaginii tale.

Miss Grey iti recomanda, pentru aceasta categorie de evenimente, rochia scurta din dantela Blue Ice, remarcabila datorita design-ului asimetric, chic si modern. Dantela, surpapusa peste o captuseala bej, este remarcabila datorita culorii sale vibrante. Purtand aceasta rochie scurta din dantela cu maneci lungi, iti asiguri un look de invidiat: centura neagra din talie creeaza iluzia subtierii, ajutandu-te sa ascunzi anumite defecte, iar eleganta si pretiozitatea materialului iti vor conferi un aer superb, diafan.

rochie-scurta-din-dantela
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x