Thursday, April 18, 2024

Cele mai vandute carti din librarii: Cartile “Suge-o, Ramona!”, “Fluturi” si “Cincizeci de umbre ale lui Grey”

Must Read

Volumele “Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă”, de Andrei Ciobanu, şi “Cincizeci de umbre ale lui Grey, de E. L. James, se numără printre cele mai vândute cărţi din librarii, în luna februarie.

În categoria autorilor români, în luna februarie, cea mai citită carte a fost controversata scriere a lui Andrei Ciobanu “Suge-o Ramona! O poveste semi-amuzantă”. Următoarele locuri ale aceluiaşi clasament sunt ocupate de Klaus Iohannis, cu autobiografia “Pas cu Pas“, urmat de Tudor Chirilă, cu “Exerciţii de echilibru“.

Librarii recomandate de noi:
Librarie.net ; Libris.ro ; Nemira.ro ; BookCity.ro ; BookLand.ro

Tot în luna februarie, din clasamentul românesc nu au lipsit Irina Binder, cu volumele “Fluturi“, şi Chris Simion, cu “Ce ne spunem când nu ne vorbim“.

Pe de altă parte, în luna februarie, românii au continuat să citească romanele devenite bestseller ale autorilor străini E. L. James, Paulo Coelho şi Markus Zusak. Astfel, volumele “Cincizeci de umbre ale lui Grey“, de E. L. James, “Adulter“, de Paulo Coelho, şi “Hoţul de cărţi“, de Markus Zusak, se situează pe primele locuri în clasamentul scriitorilor străini citiţi de români.

- Advertisement -

Topul cărţilor în format electronic alese de români în februarie are pe primele poziţii aceleaşi scrieri ale lui Andrei Ciobanu şi E. L. James, urmate de Parinoush Saniee, cu volumul “Cel care mă aşteaptă“, George Friedman, cu “Următorul deceniu. De unde venim… Şi încotro ne îndreptăm“, şi Khaled Hosseini, cu “Vânătorii de Zmeie“.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x