Thursday, March 28, 2024

Cu un preţ de 70 de dolari, noul Microsoft Lumia 430 este cel mai ieftin telefon Windows Phone

Must Read

Platforma software Windows Phone nu a reuşit să acapareze un segment impresionant de piaţă în ciuda eforturilor susţinute depuse de către Microsoft. Telefoanele Windows Phone s-au bucurat totuşi de ceva succes în segmentul inferior al pieţei, iar Microsoft intenţionează să speculeze acest lucru prin lansarea unui număr cât mai mare de telefoane ieftine.

Anunţat astăzi, noul Lumia 430 nu pare prea diferit de deja lansatul Lumia 435, şi, din multe puncte de vedere, nici nu este. Folosind un design ceva mai rotunjit şi având specificaţii aproape identice, noul Lumia 430 are dimensiuni de 120.5 x 63.2 x 10.6 mm si o greutate de 128 de grame, fiind astfel ceva mai subţire şi ceva mai uşor decât ruda sa apropiată deja disponibilă pe piaţă. Spre deosebire de Lumia 435, noul Lumia 430 va fi disponibil doar în două culori: negru şi portocaliu.

Vezi aici ofertaele magazinelor
Flanco.ro ; eMag.ro

Dincolo de aceste diferenţe, noul Lumia 430 este identic cu mai vechiul Lumia 435. Telefonul oferă un procesor dual-core tactat la 1,2 GHz din familia Qualcomm Snapdragon 200, 1 GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă extensibilă, fiind astfel pregătit pentru actualizarea la Windows 10. Capacitatea bateriei a fost redusă de la 1560 la 1500 mAh, însă diferenţa este suficient de mică pentru a nu conta cu adevărat. Ecranul are o diagonală de 4” şi o rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Celelalte dotări cuprind două camere foto cu senzori de 2, respectiv 0,3 MP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, radio FM. La fel ca ruda sa apropiată, şi Lumia 430 oferă un modem 3G cu configuraţie Dual SIM.

Oportunitatea acestei telefon este discutabilă, în condiţiile în care diferenţele faţă de modelul Lumia 435 sunt atât de mici. Microsoft încearcă însă să coboare ştacheta preţurilor cât mai jos posibil, un aspect important în cazul unor pieţe cu putere redusă de cumpărare precum India sau Kazahstan, iar noul Lumia 430 este cu zece dolari mai ieftin decât deja lansatul Lumia 435. Oferit la un preţ de numai 70 de dolari, Lumia 430 devine astfel cel mai ieftin terminal Windows Phone lansat vreodată, iar cei interesaţi de un smartphone foarte ieftin îl pot aştepta începând cu luna aprilie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x