Doi brasoveni spulbera documentarul “Vin romanii” cu “13 shades of romanians” sau “13 nuante de roman”

Doi brasoveni, Anda şi Rareş Teglaş, s-au decis să le arate englezilor poveştile adevarate si de succes ale românilor care trăiesc în Regatul Unit.

Într-un documentar care urmează să fie lansat peste două luni, românii, alături de o echipă de profesionişti şi jurnalistul britanic Richard Green, vor arăta poveştile de succes a 13 români care s-au mutat în Marea Britanie, dar care nu au uitat nicio secundă de unde au plecat.

„13 Nuante de Roman“ va aduce o imagine de ansamblu, obiectivă şi completă a comunităţii româneşti de aici, fără să pună accent pe cazuri izolate şi stereotipuri negative. Filmul are o structură simplă, ce poartă audienţa dintr-o poveste în alta prin intermediul naratorului care va lua parte la multe dintre poveştile ilustrate. Fiecare personaj va fi prezentat în aproximativ 3 minute, în mediul în care trăieşte şi locuieşte. Scopul principal al documentarului nostru este de a promova o imagine de ansamblu a românilor din Marea Britanie într-o manieră artistică şi cinematografică“, explică Anda Teglaş, directorul şi producătorul documentarului.

Documentarul urmează să fie difuzat de toate canalele TV din Marea Britanie. Costul realizării documentarului se ridică undeva la 20.000 de lire sterline, aşadar tinerii au postat pe pagina de internet www.thisisinsomnia.co.uk modalităţile prin care cei doritori pot dona fonduri pentru realizarea filmului.

13-nuante-de-romani-documentar-297553.png


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.