Thursday, March 28, 2024

eMag vinde haine online: retailerul online incepe sa vanda branduri de moda romanesti

Must Read

eMag, cel mai mare retailer online local, cu afaceri estimate la 300 mil. euro anul trecut, şi-a adăugat o nouă categorie de produse în portofoliu – fashion – punând astfel o nouă cărămidă la mallul online pe care vrea să îl construiască.

Retailerul a intrat în business vânzând produse electroIT, însă ulterior a început să se extindă, şi în portofoliul au apărut şi produse de casă şi grădină, jucării, îngrijire personală, cărţi sau alimente (pe această categorie de produse compania are un parteneriat cu Mega Image).

“Pregatim intrarea pe segmentul fashion de noua luni. Spre comparatie, pregatirea proiectului de supermarket s-a intins pe durata unui an de zile, in timp ce pregatirea altor lansari de categorii a durat trei luni. In zona de comercial&marketing lucreaza 10 angajati doar pe fashion”, spune Violeta Luca.

În cazul articolelor de fashion eMag vinde haine pentru femei şi bărbaţi, genţi şi accesorii. Printre brandurile vândute de companie se numără Raspberry, Lashez şi Nissa, toate companii româneşti.

Catalogul de Haine Femei de la eMAG.ro!

haine emag femei

- Advertisement -

Catalogul de Haine Barbati de la eMAG.ro!

haine barbati emag

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x